Nu prea-mi sunteti de ajutor.
Pe bune, luati-l la puricat ca si cum as fi concurentul vostru. Sigur aia o vor face.
Busila, ai dreptate cu scutul. Nu cred ca umblau cu vagonu de scuturi noi dupa ei in campanie, deci ar fi trebuit sa fie mai ferfeniţite.
Acu', daca era numai dupa mine, asa l-as fi facut (chiar m-am documentat cum se despica pielea aia prinsa pe lemn). Da' n-a fost numai dupa mine.
In al doilea rand, se zice ca scutul centurionului, al lui Optio si ce ofiteri mai aveau, avea niste insemne distinctive ca să vază legionarii (' mama lor de...) unde sunt si sa se grupeze in functie de ei. Dar nu cred ca erau chiar asa de împopoţonate ca în juma de ora să ajungă terci. Ăsta ar fi fost mai degraba de parada.
Oatevăr, pentru frumuşaţa figurinii.....Merge şi asa.
Frunzele era cat p-aci sa nu le pun, ca-s cam mari imi face impresia. Da si fara ele era cam neterminata....M-am gandit sa decupez din ceva sau sa gasesc unele mai mici, dar nu aveam vopsite.....Poate daca l-as mai face odata as folosi altceva. Dar dupa cum multi stiu, nu prea ma simt comod sa ma intorc din drum (putoare) fata de 109 al carui modelism consta tocmai in intoarceri cum aratam in alta parte (chapeau
![Imagine postata](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/hi.gif)
)
Tibi, aduc 5 la Moson: 2 Vikingi (54 si 90 mm) 2 coloniali englezi din timpul rascoalei sepoy-lor din India (suculent subiect) si asta de mai sus.
Hai sa-i si pun, ca aici e mai usor.
Pozele nu sunt grozave.
Astept pentru roman niste critici usturatoare de la Alexelu si Zeno.
Hai baieti ca ma simt intr-o dispozitie masochistica....Hai ca se poate.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 15 April 2013 - 09:51 PM