Forum Machete,Modelism,Hobby: BM-13 Katyusha - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

BM-13 Katyusha Zvezda 1/35

#1 Useril este offline   GGG 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-September 09

Postat 14 April 2013 - 03:41 PM

Aceasta va fii prima mea diorama in care folosesc mai multe tehnici si materiale, deci nu dati prea tare cu pietre.

Actorul principal va fii un lansator BM-13, pitit intre 2 copaci (cel din pozele de mai jos, este al 3-lea, iar din dreptul drumului care taie coltul dioramei, vor venii un grup de raniti inspre camion. Stiu ca figurinele nu arata cum trebuie, dar erau singurii "raniti" pe care i-am gasit la momentul respectiv.

In diorama vreau sa surprind si doua rachete in timpul lansarii, sper sa-mi iasa, ca am profesor bun (Anakinu)
Imagine atasata: DSC_1726_zpse1ed4531.jpg
Imagine atasata: DSC_1730_zps39ac9934.jpg
Imagine atasata: DSC_1731_zps5b7e3557.jpg
Imagine atasata: german-tank-crew-kursk-1943-out-of-the-frying-pan-into-the-fire-1-35-master-box-figures-3536.jpg
Imagine atasata: IMG161.jpg
Asta e poza de la care a plecat ideea.
Imagine postata
Astept critici si sugestii.
Spor !

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 19 April 2013 - 09:44 AM
Motiv editare: rearanjare in pagina poze

#2 Useril este offline   OldHammer 

• Membru senior
  • Postari: 852
  • Inregistrat: 23-March 12
  • Interests:Blindate

Postat 14 April 2013 - 04:55 PM

Katyusha arata bine. A fost primul meu kit construit vreodata, l-am gasit sub brad in 2000, era la fel de la ZVEZDA.

Diorama la fel e un bun inceput, zic asa pentru ca-mi plac texturile. Ti-as sugera sa folosesti o gama de culori pastelate, nu atit de aprinse...

#3 Useril este offline   GGG 

• Membru senior
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-September 09

Postat 14 April 2013 - 07:25 PM

Dupa ce termin de aruncat toate frunzulitele si toate cele, ma gandesc sa-i aplic un lac mat. Culorile sunt decente, pozele alea au fost facute intr-un stadiu mai de inceput si nu erau aplicate toate cele, si unele erau ude (d-aia par aprinse). O sa revin cu poze mai bune si mai in detaliu zilele astea ca am si trepiedu acasa (ca sa scap de lipsa luminii)

Mai am doua kituri de la Zvezda si imi plac ca sunt foarte detaliate si se imbina perfect.

#4 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 14 April 2013 - 07:56 PM

Da' cata dreptate ai in ceea ce priveste kit-urile de la ZvezdaImagine postata!
Le-am vazut azi pe toateImagine postata! BTR-ul este bestial Imagine postata!
Trecand la Katyusa ta, ti-am spus :mi-ar fi placut sa îi faci aparatorile blindate de la cabina sa se "plieze" , dar este bine si asa (avand in vedere ca actiunea va surprinde lansarea de rachete)Imagine postata
P.S.- Vezi ce faci cu "apa" aia Imagine postata

#5 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 19 April 2013 - 07:20 AM

Salut . Interesant proiectul tau ,in privinta camionului era mai fai daca reuseai sa schimbi anvelopele. Pt desii intradevar kiturile de la zvezda nu pun mari probleme in asamblre ,aau unele greseli .In cazul de fata anvelopele,care nu se potrivesc deloc ,cred ca ei scotand acel transportor de cercetare M3scout au zis sa nu se mai complice cu alt tip pt ZIS-151.Desii pe artbox-ul cutiei sunt reprezentate cele corecte . Si eu astept un camion si stiu ca asta e problema mare ,dar sper sa o rezolv. acum fiecare dupa buget . A doua chestiune ce sa caute ranitii in diorama respectiva ,sau mai bine zis din ce conflict/razboi e diorama.ZIS-151 a aparut din 1947 . Cat despre o poza de inspiatie cred ca asta http://commons.wikim...M_21_TBiU_7.jpg se potriveste mai bine (decat cea cu Studebaker) ca tot vrei sa faci cu lansare. astea sunt observatiile mele , bineinteles ca tu faci ,ce-ti place tie . Asa ca spor cu sanatate si cer senin.

#6 Useril este offline   OldHammer 

• Membru senior
  • Postari: 852
  • Inregistrat: 23-March 12
  • Interests:Blindate

Postat 20 April 2013 - 06:33 PM

caporalmusat, corect!

Zisu il poti lua tot de la Zvezda, Studebakerul de la ICM. Eastern Express imi pare ca a facut chiar un kit de lansator katyusha pe baza de Zis.

Eastern Express

#ЕЕ35155
#ЕЕ35154

ICM

#ICM35514

Zvezda

Aceasta postare a fost editata de OldHammer: 20 April 2013 - 06:38 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul