A venit vremea buna si o data cu ea incepe sezonul auto pentru mine.
Prima lucrare pe anul asta este o Toyota Mark II.
Am consultat mica colectie de roti si am decis sa scap de cele pe 22" ca ocupa si mult spatiu .
Ca pentru prima zi de lucru am reusit sa fac partea cea mai usoara. Am taiat tot, tot: caroserie, interior si geamurile.
Pentru cine nu stie cum se face:
1. Marchez zona. 2.Pun mult scoci sa rigidizez zona. 3. Ma apuc sa zgarii cu dosul cutitului pe dunga.
Rezultatul final al zilei:
Va urma candva ceva...
Pagina 1 din 1
Toyota Mark II GT TwinTurbo 1/24 Aoshima conversie in pick-up
Postat 21 April 2013 - 05:39 PM
Am reusit sa termin partea de constructie in proportie destul de mare. Ar mai fi luneta de decupat si pe la interior niste panouri.
Si, va incepe partea a doua cu chituitul... sa speram ca ma descurc.
Cateva poze cu ce am facut deocamdata. Am taiat dintr-o place de forex niste baghete si am facut o rama pentru bena.
Podeaua din forex de 1mm. Cel mai greu e sa masori...frateeee.... cat forex am stricat pana mi-a iesit ceva.
Si, va incepe partea a doua cu chituitul... sa speram ca ma descurc.
Cateva poze cu ce am facut deocamdata. Am taiat dintr-o place de forex niste baghete si am facut o rama pentru bena.
Podeaua din forex de 1mm. Cel mai greu e sa masori...frateeee.... cat forex am stricat pana mi-a iesit ceva.
Aceasta postare a fost editata de Ralasef: 21 April 2013 - 05:40 PM
Postat 15 July 2013 - 08:16 AM
Postat 15 July 2013 - 11:38 AM
eu zic sa le lasi cromate fara buza rosie. Dar trebuie sa o lasi mult de tot din suspensii!!!
cu tate ce mai degraba vad un set de riti de 13' foarte adanci!
AI grija cu marker-ul de pe plastic, trebuie sa il cureti inainte de vopsire. Alt fel iti va iesi mereu la suprafata prin vopsea!
cu tate ce mai degraba vad un set de riti de 13' foarte adanci!
AI grija cu marker-ul de pe plastic, trebuie sa il cureti inainte de vopsire. Alt fel iti va iesi mereu la suprafata prin vopsea!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1