MIG-29 Revell 1/32
Postat 04 April 2013 - 09:44 PM
Babacu, la 04 April 2013 - 08:58 PM, a spus:
Ok. Am īnțeles. Īnseamnă că e greșită macheta. Scuze pentru intervenție.
Ma bucur si iti multumesc ca ai intervenit, asa am mai aflat unele detalii despre Mig-29. Macheta este foarte gresita, bot, prize, motoare, capcane termice, rampe rachete, etc., toate ar trebui schimbate. Exista rasini la zactomodels , dar tre sa fi foarte indragostit de acest avion, ca sa bagi atata in el.
Florin
Postat 11 April 2013 - 03:14 PM
Mig-ul 29 este pregatit pentru decolarea din colectia mea si va ateriza in colectia lui grek. Construit de colegul de forum si prietenul mykyb, a ajuns la mine in colectie de cativa ani buni, pana in momentul in care m-am decis ca am nevoie de mai mult loc in vitrina, moment care a coincis cu vizita lui Bogdan(grek) la mine. Doar ca el la vrut cu inmatriculare romaneasca. Asa ca m-am pus si l-am revopsit complet, am apelat la colegul si prietenul Vali, pentru cocarde Ro si numere de serie, i-am schimbat armamentul si pana la urma a iesit un model care seamana cu Mig-ul 29 romanesc, cu toate greselile pe care la are vechiul(si noul) kit de la Revell. Ar fi fost o munca titanica, sa-l desfac complet, sa adaug seturile de corectie de rasina, de la Zacto, pentru toate hibele kit-ului. A iesit asa cum a iesit si sper ca viitorul proprietar sa se bucure de el.
Florin
Florin
Aceasta postare a fost editata de florin13: 11 April 2013 - 03:23 PM