Scriu aceste randuri dupa ce m-am enervat cumplit. Zilele trecute am pierdut o piesa "valve screw" de la unul din aerografele mele, lucru ce il face inutilizabil. Mai am unul, asa ca in seara asta voiam sa il folosesc pentru a vopsi o macheta. Insa nu am reusit din cauza lui.
Aerograful e cel cumparat de la florin13.
http://www.cartula.r...034#entry162034
Am ofertat 120, dar l-am luat la pretul de 160 lei si l-am rugat sa imi spuna daca are vreo problema, pentru ca nu vreau sa il iau si sa nu ma pot folosi de el. Imi era sa nu fie descentrata duza. Raspunsul lui a fost "Garantat ca este OK."
Am primit aerograful si nerabdator, l-am incercat. "Pârâia" cand suflam cu el, scapa aer pe la surubul de la controlul presiunii si pe langa maneta de actiune. L-am contactat, mi-a spus ca a fost nefolosit multa vreme si sa il folosesc cu diluant o vreme si problemele vor disparea. Asa am si facut, a disparut paraitul. Dar de scapat aer scapa in continuare.
In seara aceasta m-am enervat si am zis ca iau piesa "valve screw" de la el si o pun la primul meu aerograf, cu intentia de a il arunca pe acesta. Din pacate e putin mai mare si nu potriveste. Superb. Cu el nu puteam vopsi pentru ca imi iesea vopseaua pe langa ac(si pe clapeta) si se imprastia peste tot, pe maini, pe jos, un dezastru.
Atunci am zis: hai sa il desfac tot, sa vad ce garnitura e defecta, sa o inlocuiesc. Si asa am ajuns la poza de jos:
Asta e tot ce contine aerograful, mai putin coada. Ce lipseste? Piesa 6 si 7. Evident ca fara alea, pe acolo vine presiune, cu vopsea. Va inchipuiti ce mizerie se face. Iar acest aerograf "Garantat ca este OK."
In poza asta se vede ca lipseste piesa 7:
Iar in poza asta e piesa 7, dar pe aerograful ce il am de la matly, cu 100 sau 120 lei si care a mers perfect.
Eu nu neg ca sunt incepator, dar nu sunt prost. Nu am avut nicio alta problema cu niciun alt user de pe acest forum. De obicei am mers pe incredere, iar florin13 este un user vechi si nici nu se punea problema sa nu am incredere.
Fara acea piesa aerograful asta nu a functionat niciodata bine. Si nici nu se pune problema "sa fii uitat" piesele. A stiut ca lipseste.
Am cumparat un aerograf cu piese lipsa la un pret de aerograf intreg. Puteam sa il vand si eu mai departe, sa ma fac ca ploua. Dar nu sunt asa, nu asa mi-e caracterul.
MORALA?
Nu va zgarciti la bani, daca va trebuie aerograf mergeti si cumparati-l NOU, DIN MAGAZIN. Sunt lucruri de mare precizie si 90% din cazuri nu e vandut de bun ce e. Altfel riscati sa cumparati mizerii.
Florin, nu imi trebuie banii inapoi, dar sa stii ca sunt foarte dezamagit. Chiar nu credeam ca pe forumul asta se dau tepe.
Aceasta postare a fost editata de Beriba: 30 March 2013 - 11:00 PM