Am dat cu MM semigloss si am scos mastile.
Hmmm...pe langa alte probleme, unele deja semnalate, nu-mi prea place cum au ramele cupolei si parbrizului.
Sunt acolo niste mici umflaturi, care nu erau cand am dat primer-ul vopseaua.
O fi vorba de praf, scame sau ceva de genul asta? Adica ceva ce s-a depus cand am vopsit/lacuit?
Apoi, mi se pare ca marginile cupolei au iesit cam neregulate. Iar nu erau asa...mascarea am facut-o cu multa grija (zic eu).
Liniile de demarcatie, in special la ramele parbrizului, parca nu sunt suficient de drepte. Cred ca au mai sarit bucatele mici de vopsea la demascare.
Voi ati mai patit de-astea?
Cum pot evita pe viitor?
Acum o sa incerc sa mai ameliorez prin lustruire cu o carpa moale.
Apoi, parca uleiurile alea nu au intrat foarte bine prin toate liniile de panouri.
Am mai insistat pe ici-colo...dar sunt unele linii care nu au primit foarte bine uleiul diluat.
Pt stergere exces ulei am folosit metoda servetelului de bucatarie impaturit de mai multe ori, ca la topicul de-aci de pe site.
E-adevarat ca in liniile mai pronuntate n-a fost problema, ci numai pe liniile de panouri mai slab trase in negativ. Kitul e batran (rebox ESCI) si matrita da semne de imbatranire.
Voi in situatii de-astea regravati liniile mai slab evidentiate, in sensul de a le adanci putin?
Multumesc,