Forum Machete,Modelism,Hobby: Palmares AMA 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Palmares AMA 2013 Szolnok & Civitavecchia

#61 Useril este offline   hartman 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 17-October 06
  • Interests:Aviatie,marina,tehnologie.

Postat 15 April 2013 - 02:58 AM

Vezi postareaBill, la 30 March 2013 - 12:35 PM, a spus:

Sers,
Excelente pozele si atmosfera !
Felicitari tuturor inca o data :friends:
Sa ne vedem la Moson 2013 :yahoo: cu speranta ca AMA va inscrie si acolo.
Spor,
Bill :pint:

Felicitari baietilor care compun AMA si stradaniei lor urmata de rezultate frumoase.Vorba lui Bill ar fi tare sa ne revedem la Moson 2013.

#62 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 18 May 2013 - 05:41 AM

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 30 March 2013 - 09:02 PM, a spus:

Merci, Mishule, pentru lamuriri - asta inseamna ca nu mai esti suparat pe mine? :ph34r:
Laptop-ul meu inca scaneaza, randeaza, defragmenteaza, ofteaza etc. Cand va termina, voi incerca sa rezolv cu pozele, identificand cat mai multi dintre castigatori.

Hai ca m-am mobilizat si eu si am reusit sa fac ordine in toate pozele facute la expozitie. Cel mai complicat a fost sa identific toti castigatorii dupa titlul machetei. Asta tinand cont de faptul ca, in unele cazuri, numele era "il display" :fool: Smart, ha?
Am sa postez link-urile de Picasa (folositi full screen, nu zoom, ca merge mai greu). Primul
https://picasaweb.go...gCI3C3omesK6DfA
este albumul cu toata expozitia, in ordinea: figurine 1/32, figurine mai mari de 1/32 (incepand de la Cleopatra), vignete / diorame, busturi, terestre 1/35, terestre 1/72 (doar cateva), lucrarile unuia dintre arbitri, juniori (una de grup), diorame civile, auto, diorame, aero 1/32 (4 bucati), aero 1/48 (pana la cuplul de Starfighter-uri), aero 1/72, aero 1/144 (3 bucati), fantasy si nave.
Imi pare rau ca nu am facut poze suficiente la navele cu vele si la terestre 1/72, pe motiv ca nu ma pasioneaza foarte tare.
Al doilea
https://picasaweb.go...gCP6Rjou3hNeDfQ
reprezinta albumul cu premiantii. Scrie pe fiecare poza categoria si premiul. Probabil vreo 20 de premii nu le-am identificat - cateva la nave si cele cateva "il display" de care am mai vorbit.
Uitati-va cu atentie la machetele premiate, si o sa vedeti ca si pe la ei se mai iau premii pe pile (fara sa discutam de corectitudinea machetelor):
- negrul sprijinit de gard (aur) era doar foarte artistic si atat; in schimb pielea nu avea nicio legatura cu tenul unui afro-american (arata ca un curcan extra-rumenit)
- indianul cu turban galben/rosu (bronz) are in mana un steag ca un trunchi de copac; de altfel, nici macheta nu era nici foarte complexa, nici realizata de sa te dea pe spate
- caruta cu vacari a luat bronz la vignete mai mici de 1/35, in conditiile in care e un kit Andrea la 1/32
- testoasa lui Leonardo a luat bronz la terestre, in conditiile in care e un kit snap-on si cuiele sunt vopsite in culoarea lemnului
- 109-le italian la1/32 (bronz) nu are demarcatie de panouri longitudinala pe extra- si intrados, iar rotile a uitat sa le profileze dupa ce le-a finisat (la 1/32!!!)
- Junkers-ului 88 (best) ii batea soarele prin ramele cupolei
- P40-ul (argint) facuse un silvering de iti lua ochii, iar cocarda lucea ca farul din Alexandria
- ME110 (argint la master) e o macheta Eduard out-of-the-box fara niciun haz - doar curat vopsita si cu antena pusa
Daca mai vedeti si voi, va invit sa le semnalati, asa - for fun.
Observatiile astea malitioase nu scad insa nivelul competitiei. Inca o data, felicitari maxime organizatorilor si participantilor. Eu personal m-am simtit excelent si ma bucur ca am reusit sa particip la acest eveniment impreuna cu cativa prieteni dragi.
Spor!

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 19 May 2013 - 02:03 PM

#63 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 21 May 2013 - 05:26 PM

Excelente poze....Multumiri pentru munca depusa la ordonarea lor, stiu ca scoate peri albi...

#64 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 22 May 2013 - 05:27 PM

Cu drag, Mishule. Cu multumesc-uri d'astea ma mai imbarbatez si eu, ca mi-a luat 3 zile de concediu sa le buchisesc.
Arividerci!

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi