Forum Machete,Modelism,Hobby: Palmares AMA 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Palmares AMA 2013 Szolnok & Civitavecchia

#1 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 28 March 2013 - 02:35 PM

La inceputul luni martie AMA a participat la cea de-a XXIII-a editie a Concursului de machete statice -Szolnok 2013, castigand prin Sergiu Ciulea medalia de Bronz - blindate 1/72.
Tot in cursul lunii martie,23-24, un comando AMA -mai numeros si mai bine dotat cu lucrari- condus de " El Jefe - HIND " a participa la cea de-a VIII-a etitie a Concursului de machete statice organizat de "Gruppo Modelisti Cemtumcellae" - Italia.Din partea AMA participanti au fost Tibi Keresztely aka Tibi22,Dan Magon,Ovidiu Socaciu aka HIND. Au trimis lucrari Sergiu Ciulea, Alexandru Zanca ,Catalin Balta si Catalin Berdea.
Grupului AMA li s-a alaturat si Alexandru Croitoru aka alexelu marinelu si Alexandru Dumitrescu aka Olaf the Viking care au avut si lucrarile lui Dan Dutescu.
Palmaresul participarii romanesti este :
Berdea Catalin – Bronz cu “ Kalinin”
Ciulea Sergiu – Argint cu “ AbramsM1A1 with Mine Clering System”
Keresztely Tibi – Argint cu “ Ducatti 916 “
– Argint cu “ F6F5 Hellcat “
Magon Dan – Bronz cu “ US Aircraft Carrier Independence “
Socaciu Ovidiu – Aur cu “ M 35 & HMMWV M998 “ – vigneta
– Argint cu “ Sikorsky HO4S-3G Chikasaw “
Din Romania au mai participat si :
-Alexandr Croitoru – Bronz cu “ Mountain Man-Wyoming 1840” si Mentiune cu “ Hughes OH-6A Cayuse “
-Dan Dutescu – Bronz cu “ Wolfen Vestal “
-Alexandru Dumitrescu – Bronz cu “ Sir Edmund de Thorpe “ si Argint cu diorama “ Battle of lake Peipus “
Felicitari participantilor si medaliatilor concursului.

Aceasta postare a fost editata de busila: 28 March 2013 - 02:36 PM

#2 Useril este offline   michi-ro 

• Membru senior
  • Postari: 894
  • Inregistrat: 18-January 12
  • Interests:fotografia
    modelismul

Postat 28 March 2013 - 03:19 PM

felicitări tuturor!

#3 Useril este offline   Ralasef 

• Membru senior
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 22-August 11
  • Interests:Auto, Figurine, Diorame

Postat 28 March 2013 - 03:41 PM

Felicitari tuturor castigatorilor

Dar modul de ambalare nu a fost premiat in Italia?

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 28 March 2013 - 06:28 PM

Felicitari premiantilor, felicitari AMA, felicitari tuturor participantilor!!!!

#5 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 28 March 2013 - 07:04 PM

Felicitari !

#6 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 28 March 2013 - 07:51 PM

Frumoasa performanta! Felicitari si din partea mea!

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 28 March 2013 - 07:55 PM

Felicitai domnilor si din partea mea si ca o mica completare, a mai fost un roman care a participat ca independent cu exponate la Civitavecchia (23-24 martie), dar in afara concursului.

Succes pe mai departe si

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de crios: 28 March 2013 - 07:55 PM

#8 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 28 March 2013 - 08:39 PM

Vezi postareacrios, la 28 March 2013 - 07:55 PM, a spus:

Felicitai domnilor si din partea mea si ca o mica completare, a mai fost un roman care a participat ca independent cu exponate la Civitavecchia (23-24 martie), dar in afara concursului.

Succes pe mai departe si

Bafta!

Da Cristi , Ai dreptate. Tocmai pe tine te-am uitat . Nu-mi ajung apele din tara asta sa ma spele de pacate....
Vezi daca nu ne trimiti o poza si o autocaracterizare pentru galeria noastra "Most Wanted".
.Impardonabil din partea mea.....
Mai ales ca esti MEMBRU DE ONOARE al AMA .

Aceasta postare a fost editata de busila: 28 March 2013 - 08:40 PM

#9 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 28 March 2013 - 09:11 PM

Vezi postareabusila, la 28 March 2013 - 08:39 PM, a spus:

Nu-mi ajung apele din tara asta sa ma spele de pacate....

:lol: :lol: :lol:
Fi serios, mestere, ca ne mai intalnim odata si te spal eu cu-n vinisor. :drinks:

Succesuri si

Bafta!

#10 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 28 March 2013 - 09:29 PM

Dau eu ,ca asa trebuie....d'ala de Recas....
Nu uita rogu-te de o poza ... cand ai timp.
Sa ne vedem sanatosi...

#11 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 29 March 2013 - 02:18 AM

FELICITARI tuturor participantilor si celor care au luat premii!
Ma bucur pentru rezultatele obtinute! :hi: :hi: :hi:

#12 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 29 March 2013 - 05:17 AM

Multumim, Mishule, pentru epitaf. Daca nu mi s-ar fi f..t laptop-ul, aveam deja si pozele pe site. Se lucreaza pentru remedierea situatiei.
Daca tot m-ai cadorisit cu "mentiune" (care de fapt e "best" pe tot aero, indiferent de scara, premiat cu beutura locala bicolora - a se nota modestia autorului), vreau sa fac o mentiune. Mai exact, mai multe.
1. Desi a fost vorba de un show regional (pe care delegatia romana l-a propulsat in zona intergalactica internationala), nivelul de executie a modelelor era foarte ridicat (la figurine chiar descurajant). Adica, din vreo 430 de modele expuse, nu cred ca erau mai mult de 50 de chiftele. Figurine, cel putin, erau cam 120, dintre care, doar vreo 30 erau slabe / mediocre. Restul erau excelente, atat ca executie, cat si ca subiecte, decoruri (italienii sunt cunoscuti ca figurinisti foarte buni, alaturi de greci si de spanioli).
De altfel, la eveniment participa cluburi de modelism din intreaga Italie, care isi trimit cate un reprezentant, doi, cu machetele membrilor. De exemplu, aici a fost unul de la un club din Roma, care a cam incarcat vreo 5 premii - dar cu vreo 15 machete ale membrilor clubului (cand le strangea, l-am abordat sa-l felicit si sa-l intreb ceva despre o figurina - mi-a zis ca n-are nicio treaba, ca nu-s machetele lui).
2. Machetele invitatilor romani au fost tratate usor preferential, dintr-un fel de curtoazie. E si logic, cand iti vin unii de la mama dreaku', sa nu-i trimiti acasa cu mina-n buzunar. Mai exact, s-au asigurat ca machetele noastre nu sunt trecute cu vederea de membrii juriului. Chestia asta e valabila la orice concurs d'asta cu invitati straini.
Nu vreau sa fiu prost inteles, nu se dau premii pe nemeritate - lucru confirmat de faptul ca unii dintre colegii care au trimis modele n-au luat nimic - doar diplome. Dar, din discutiile cu ei, cu Ovidiu (cel mai umblat dintre noi pe la evenimente similare), plus ce-am mai tras cu urechea pe la colturi, cam asta reiese.
Cand o sa reusesc sa pun pozele, cred ca va veti convinge singuri - chiar se poate discuta despre fiecare categori in parte. Poate incercam sa identificam cat mai multe dintre machetele premiate pe tot show-ul, nu numai cele din Romania.
3. Peste astea, gazdele noastre s-au purtat cu noi impecabil, din toate punctele de vedere. E o placere sa stai de vorba fara nicio retinere, prieteneste, cu modelisti de 40-50 de ani, relaxati, destupati, umblati, manierati etc.
E cam tarzior si poate sunt un pic incoerent, dar revin daca e cazul.

#13 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 29 March 2013 - 08:13 AM

Bravo, bravo, bravo,
felicitari tuturor si la cat mai dese participari. Si bineinteles la cat mai multe si mari premii Imagine postata.

Spor la modelit,

#14 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 29 March 2013 - 09:47 AM

Vezi postareacrios, la 28 March 2013 - 07:55 PM, a spus:

Succes pe mai departe si

Bafta!

Trebuie sa mentionez ca nu ai fost singurul roman participant la eveniment "in afara concursului". Din partea AMA a mai participat cu exponate si Catalin Balta. Tot pe aceasta cale vreau sa-i multumesc din nou lui Catalin pentru ca ne-a transportat pana la aeroport si a asteptat pana am trecut de controlul bagajelor. :hi: pentru gestul lui.

#15 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 29 March 2013 - 10:05 AM

Vezi postareaHIND, la 29 March 2013 - 09:47 AM, a spus:

Trebuie sa mentionez ca nu ai fost singurul roman participant la eveniment "in afara concursului". Din partea AMA a mai participat cu exponate si Catalin Balta. Tot pe aceasta cale vreau sa-i multumesc din nou lui Catalin pentru ca ne-a transportat pana la aeroport si a asteptat pana am trecut de controlul bagajelor. :hi: pentru gestul lui.

Ovidiule tata , ne-am buimacit amandoi.Chiar ca-i viata sresanta la Alba Iulia....Pe Catalin l-am pomenit....de Cristi am uitat...

#16 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 29 March 2013 - 11:26 AM

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 29 March 2013 - 05:17 AM, a spus:

(pe care delegatia romana l-a propulsat in zona intergalactica internationala),

Cel putin pe forumurile unde am postat anuntul despre concurs nu cred ca am afirmat ca "este cel mai tare din parcare".
Am spus doar " Concurs de machete statice " , nu super/mega/ultra ....
Noi,AMA, am tratat evenimentul cu maxima seriozitate si curtoazie , datorita implicarii clubului italian in activitatea AMA .
Nu cred ca participantii AMA au incadrat altfel evenimentul, mai ales ca atat Tibi cat si Ovidiu au mai participet la concursuri similare,Moson-ul fiind chiar de o anvergura mai mare.
Insa concursul de la Civitavecchia are importanta lui deosebita - pentru AMA -prin faptul ca ne-am extins zona de participare , departandu-ne de granite un pic mai mult .
Cum a fot el-mic/mare/important/neimportant/regional/supraregional/galactic sau nu-scopul nostru a fost acele de a face cunoscuta activitatea modelistica romaneasca...care este asa cum este ea, si nimic mai mult...
Gresit-am cu ceva , avuserati voi ceva discutii "particolere" mai deocheate ?
P.S. Alexandre draga,in lista cu "Vincitori" trimisa de italieni ,Cayuse figureaza cu M . Gresit-au ei , gresit-am si eu....nu ca ar fi prima data...
P.S.2 -Ai dreptate in legarura cu premierea.Chiar daca duceam 3 surcele,tot ne umpleau desaga de premii (fara numar,fara numar...)

Aceasta postare a fost editata de busila: 29 March 2013 - 12:08 PM

#17 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 29 March 2013 - 05:51 PM

Bravos nene. Felicitari tuturor participantilor! Acum si cateva poze ca asa e frumos, nu? :drinks:

#18 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 29 March 2013 - 06:43 PM

Poze de la Szolnok si Civitavecchia doar pe duminica sau luni......oameni ocupati,bre....

#19 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 29 March 2013 - 08:32 PM

Felicitari AMA si participantilor romani pentru eforturi si performante! Imagine postata

#20 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 29 March 2013 - 09:25 PM

Multumim frumos pentru urarile voastre ...intr-adevar, a fost ceva efort de sustinut pentru noi...

Aceasta postare a fost editata de busila: 29 March 2013 - 09:25 PM

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi