Aceasta postare a fost editata de americanul: 28 March 2013 - 09:29 AM
Pagina 1 din 1
1950 , paralela 38 - cosmarul Corean tancul M41 in prima linie
Postat 28 March 2013 - 09:03 AM
Am inceput o noua diorama scara 1/35. Eroii principali a acestei scene sunt doua tancuriM41 de producatorul Tamya si soldati americani a aceluiasi producator. Cu toate ca diorama este mare ca dimensiune, actiunea va fi comprimata intr-un spatiu relativ mic. sper totusi cavoi reusi sa creez senzatia tensiunii enorme pe care au incercat-o americanii intru-un razboi care parea previzibil ca rezultat final, pina la surpriza oferita dupa paralela 38 de imensitatea armatei Rosii Chineze cu tehnica militara sovietica. Diorama nu estenici pe departe gata, asa ca o sa revin cu poze.
Postat 30 March 2013 - 08:32 AM
Postat 02 April 2013 - 01:24 PM
Am si eu cateva sugestii:
La bagajele care le-ai pus pe turele, incearca sa le pozitionezi in asa fel incat sa fie credibila prinderea lor de diversele protuberante existente (eventual incearca sa faci ceva cureluse cu care sunt agatate). In plus, niciodata un tanc nu ducea un butoi de combustibil pe turela. Sugestia mea este sa-l dai jos.
In plus, ai putea da jos vegetatia de pe tancuri. Eu nu stiu sa fi folosit acest tip de camuflaj in Corea.
Schimba bolovanii de pe drum cu pamant sau eventual ceva cu granulatie mult mai mica. Din ce am vazut prin diverse carti care abordeza subiectul asta, asemenea drumuri nu au fost.
In rest astept continuarea.
La bagajele care le-ai pus pe turele, incearca sa le pozitionezi in asa fel incat sa fie credibila prinderea lor de diversele protuberante existente (eventual incearca sa faci ceva cureluse cu care sunt agatate). In plus, niciodata un tanc nu ducea un butoi de combustibil pe turela. Sugestia mea este sa-l dai jos.
In plus, ai putea da jos vegetatia de pe tancuri. Eu nu stiu sa fi folosit acest tip de camuflaj in Corea.
Schimba bolovanii de pe drum cu pamant sau eventual ceva cu granulatie mult mai mica. Din ce am vazut prin diverse carti care abordeza subiectul asta, asemenea drumuri nu au fost.
In rest astept continuarea.
Postat 02 April 2013 - 08:21 PM
Nu am zis ca nu aveau de ce sa prinda bagajele de turela, ci doar de pozitionarea lor. Pe 424 ai un bagaj in dreptul cupolei comandantului care nu stiu cum putea fii agatat avand in vedere ca in acel loc turela este cam neteda. Tot la 424 am sugerat sa faci niste curele la rucsaci care sa treaca peste manerele de la marginea superioara. Tot ce ti-am spus sunt doar sugestiile mele dar care cred ca pot sa dea o veridicitate mai mare lucrarii. Daca imi dai o adresa de e-mail, am sa incerc sa-ti trimit niste "documentatii" interesante despre Corea.
Postat 03 April 2013 - 07:33 AM
HIND, la 02 April 2013 - 08:21 PM, a spus:
Nu am zis ca nu aveau de ce sa prinda bagajele de turela, ci doar de pozitionarea lor. Pe 424 ai un bagaj in dreptul cupolei comandantului care nu stiu cum putea fii agatat avand in vedere ca in acel loc turela este cam neteda. Tot la 424 am sugerat sa faci niste curele la rucsaci care sa treaca peste manerele de la marginea superioara. Tot ce ti-am spus sunt doar sugestiile mele dar care cred ca pot sa dea o veridicitate mai mare lucrarii. Daca imi dai o adresa de e-mail, am sa incerc sa-ti trimit niste "documentatii" interesante despre Corea.
INCA O DATA AI AVUT DREPTATE. AM SA CONFECTIONEZ NISTE CURELUSE PENTRU UNII DINTRE SACI. SI O SA DAU JOS BUTOIUL.
Postat 10 April 2013 - 06:08 PM
Sa lamurim putin treaba. Nefiind incalcate regulamentrele forumului, nu vad de ce as bana si inchide postarile Americanului sau a oricarui alt utilizator de pe forumul Cartula.
Daca problemele au fost personale, in legatura sau nu cu forumul, sorry, trebuie rezolvate de cei doi, si nu prin intermediul comunitatii Cartula!
Orice alte discutii pe tema, pe acest post sau in altele vor fi sterse fara explicatii.
Deci, continuati, dar pe tema 1950, paralela 38...
Daca problemele au fost personale, in legatura sau nu cu forumul, sorry, trebuie rezolvate de cei doi, si nu prin intermediul comunitatii Cartula!
Orice alte discutii pe tema, pe acest post sau in altele vor fi sterse fara explicatii.
Deci, continuati, dar pe tema 1950, paralela 38...
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 10 April 2013 - 06:13 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1