PE-uri facute acasa pt IAR 80 1/72
Postat 19 April 2013 - 09:41 AM
Multumesc Z-mare! O parte din piese le-am facut deja eu si am pastrat dimensiunile si la cele facute de firma. La altele am pus sublerul pe macheta. O sa pun fotografii cu ele puse pe plastic si abia apoi o sa le pun in vanzare. Am cumparat si eu PE-uri care nu aveau legatura cu macheta pentru care erau adresate, erau supradimensionate sau subdimensionate.
Postat 24 April 2013 - 10:20 PM
Cam asa arata puse pe o macheta de IAR 80. Mie mi se par ok, nu este vreo problema dimensionala, fuselajul se inchide fara probleme. O singura ajustare recomand, o mica rotunjire la extremitati pt piesa nr 2 ce reprezinta structura interna pe care sunt fixate cele 5 instrumente pentru a intra usor in piesele din plastic ce reprezinta fuselajul anterior.
Instructiunile nu sunt gata, probabil pe luni le voi finaliza. Daca sunt doritori pana atunci pt PE-uri fara instructiuni va rog sa ma contactati pe PM sau telefonic la 0724 02 69 12. Nu stiu daca trebuie sa fac un topic separat de vanzari. Pretul ramane cel stabilit anterior, 20 RON (+ eventuale taxe postale pt expediere in provincie).
Instructiunile nu sunt gata, probabil pe luni le voi finaliza. Daca sunt doritori pana atunci pt PE-uri fara instructiuni va rog sa ma contactati pe PM sau telefonic la 0724 02 69 12. Nu stiu daca trebuie sa fac un topic separat de vanzari. Pretul ramane cel stabilit anterior, 20 RON (+ eventuale taxe postale pt expediere in provincie).
Postat 29 April 2013 - 07:59 AM
paul, la 28 April 2013 - 03:09 PM, a spus:
Multumesc Romi! Astept sa vad si o macheta cu PE-urile puse si poate apare si o elice corecta din rasina. Am facut si instructiunile, sunt destul de "basic" dar cred ca se intelege unde si cum sunt puse piesele.
Ii rugam pe Setal si Mamutel sa ne faca si o elice la 72, si acu daca tot au documentatia poate scot un si un interior la 72, poate si un motor...