Noul meu proiect este un Porsche 911 (964). Prin 1993, a alergat in Carrera Cup.
ASTA
Nu va fi exact ca pe cutie, pentru ca voi folosi eleronul de RSR din cutie si buza de sub bara din fata, tot cea de la RSR.
Rotile originale sunt putin cam mici, asa ca voi folosi jantele de la 911 GT3 Tamiya cu anvelope HobbyDesign pe 18".
Am modificat jantele sa potriveasca la prinderea Fujimi(cu tub) si i-am reglat garda la sol. Am rupt un cauciuc si l-am prins pe diametru cu banda. De aceea roata spate nu atinge pamantul pe margini. Dar il voi schimba, momentan nu am altul.
Eleronului ii lipsesc niste bucati. Grila si suportul. Am vorbit cu GGG si mi le-a turnat el, copie dupa un eleron si suport de la un 911 Turbo. Acestea le voi adapta sa potriveasca la eleronul de RSR. Saptamana asta imi sosesc si va fi mai clar cand voi posta pozele.
Nu stiu ce oglinzi sa folosesc,
modelul asta
sau
modelul clasic
Am mai progresat, i-am scos manerele ca erau doar forma lor, voi folosi unele frumos detaliate, am pregatit buza de sub bara, am vopsit toate piesele care vin in negru(inclusiv mecanica), am terminat bordul, roll-cage-ul. Din pacate geamurile sunt cam groase si distorsioneaza, nu se va vedea foarte bine interiorul. Am mai slefuit caroseria si eleronul, am scos bavurile si am gravat mai adanc liniile.
Am taiat grilele in buza de jos si in bara, acolo unde vin gurile de aer de langa semnalizatoare. Inca o chestie a fost sa fac mai subtiri ramele la usa si la geamurile laterale. Imi pareau prea groase.
Nu am poze cu ce am lucrat in weekend, dar voi face azi si revin cu starea actuala. Pana atunci, sa va faceti o idee:
Va urma :)
Aceasta postare a fost editata de Beriba: 25 March 2013 - 10:47 AM