Vinzari OldHammer Vind
Postat 03 March 2015 - 11:03 AM
Se vinde toata colectia Russkie Tanki, primele 51 numere. Pretul este de 1530 roni (discutabil). Pot reduce din pret considerabil. Se poate si schimb blindate 1:35, auto 1:35, feroviare HO sau aviate 1:32.
Aceasta postare a fost editata de OldHammer: 03 March 2015 - 11:03 AM
Postat 03 March 2015 - 08:41 PM
Imi dau si eu seama ca e aproape imposibil sa o dau intreaga, dar nu as vrea sa ramin cu modele ,,sateliti". Poate se gaseste cineva care ar dori sa fie in posesia colectii intregi. Cum am mai zis- sint deschis pentru discutii asupra pretului, cei care sint cointeresati va rog PM sau skype!
Postat 03 March 2015 - 11:04 PM
OldHammer, la 03 March 2015 - 08:41 PM, a spus:
Imi dau si eu seama ca e aproape imposibil sa o dau intreaga, dar nu as vrea sa ramin cu modele ,,sateliti". Poate se gaseste cineva care ar dori sa fie in posesia colectii intregi. Cum am mai zis- sint deschis pentru discutii asupra pretului, cei care sint cointeresati va rog PM sau skype!
Da ,in mod normal asa obtii cel mai mult dintr-o colectie ,daca o vinzi intreaga .Dar avand in vedere ca aceasta colectie nu e intreaga (inca trebuie sa mai apara multe modele ...) nu stiu daca sunt oameni interesati sa o ia ,pentru ca la randul lor vor fi nevoiti sa o completeze .Si cum sta situatia materiala in Romanica ,nu prea sunt dispusi multi oameni sa scoata 1300 de lei dintr-un foc :D