Vinzari OldHammer Vind
Postat 04 April 2013 - 07:33 PM
Buna seara colegi forumisti,
am sesizat ca la livrarea banilor in cont au aparut niste comisioane 3 lei la unele depuneri, insa nu de la toata lumea.
De la Cernat D. , Pavel G. de exemplu.
Am vorbit azi cu George (Cyborg) si el zicea ca e posibil sa fie vorba de un transfer de la persoane juridice .....
Deci ii rog pe cei ce fac tranfer din cont de firma sa mai puna 3 lei in plus. Sau sa faca tranfer din cont de persoana fizica.
Intre persoane fizice nu exista comision.
De asemenea ii rog pe ce ce au de luat tanculete sa ia legatura cu mine si sa gasim impreuna o modalitate de a prelua kiturile.
Saptamana trecuta am reusit eu sa fac majoritatea livrarilor pe drumul inapoi spre casa , insa nu am intodeauna timp si motorina
sa ma plimb prin Bucuresti.
Russu Christian s-a oferit sa ridice el coletul de la Filaret si sa se ocupe el de distributie, cu conditia sa ma ocup eu de plata prin card.
E ok din partea mea. Oricum o sa plec in concediu in aprilie si cineva trebuie sa ma inlocuiasca.
Am o nelamurire cu ce urmeaza in nr 3, in nr 2 scria ca e T-80, probabil au gresit si va fi T-72.
Deci iata cum stam.
Nr2
1. florin44- 2 -ramas de plata 10 lei- la livrare
2. arsenescusorin- 1 plateste la livrare
3. Romi- 1livrat si achitat
4. RussuChristian- 1 livrat si achitat
5. cryyx- 1 achitat astept livrarea
6. cyborg- 1 livrat si achitat
7. florinx- 1 plateste la livrare
8. Ashor- 1 livrat si achitat
9. MADrian- 1 livrat si achitat
10. Apache 1 achitat astept livrarea
11 GahuFlo-1 +1 T80 plateste la livrare
12.Florinx-1 plateste la livrare
13.Adila-2 achitat astept livrarea
14.Mihail70 1+1 t80 achitat astept livrarea
15. Sandman 2 plateste la livrare
Spor
am sesizat ca la livrarea banilor in cont au aparut niste comisioane 3 lei la unele depuneri, insa nu de la toata lumea.
De la Cernat D. , Pavel G. de exemplu.
Am vorbit azi cu George (Cyborg) si el zicea ca e posibil sa fie vorba de un transfer de la persoane juridice .....
Deci ii rog pe cei ce fac tranfer din cont de firma sa mai puna 3 lei in plus. Sau sa faca tranfer din cont de persoana fizica.
Intre persoane fizice nu exista comision.
De asemenea ii rog pe ce ce au de luat tanculete sa ia legatura cu mine si sa gasim impreuna o modalitate de a prelua kiturile.
Saptamana trecuta am reusit eu sa fac majoritatea livrarilor pe drumul inapoi spre casa , insa nu am intodeauna timp si motorina
sa ma plimb prin Bucuresti.
Russu Christian s-a oferit sa ridice el coletul de la Filaret si sa se ocupe el de distributie, cu conditia sa ma ocup eu de plata prin card.
E ok din partea mea. Oricum o sa plec in concediu in aprilie si cineva trebuie sa ma inlocuiasca.
Am o nelamurire cu ce urmeaza in nr 3, in nr 2 scria ca e T-80, probabil au gresit si va fi T-72.
Deci iata cum stam.
Nr2
1. florin44- 2 -ramas de plata 10 lei- la livrare
2. arsenescusorin- 1 plateste la livrare
3. Romi- 1livrat si achitat
4. RussuChristian- 1 livrat si achitat
5. cryyx- 1 achitat astept livrarea
6. cyborg- 1 livrat si achitat
7. florinx- 1 plateste la livrare
8. Ashor- 1 livrat si achitat
9. MADrian- 1 livrat si achitat
10. Apache 1 achitat astept livrarea
11 GahuFlo-1 +1 T80 plateste la livrare
12.Florinx-1 plateste la livrare
13.Adila-2 achitat astept livrarea
14.Mihail70 1+1 t80 achitat astept livrarea
15. Sandman 2 plateste la livrare
Spor
Aceasta postare a fost editata de Romi: 04 April 2013 - 08:13 PM
Postat 04 April 2013 - 08:29 PM
Coletul 3 il ridic eu si il distribui in Bucuresti.
Vedem cand va fi si o sa tin legatura cu Romi, sa vedem caine plateste in cont si cine va plati la livrare.
Banuiesc ca va fi peste aproximativ 2 saptamani, mai vedem atunci detalii, schimb de numere de telefoane, etc
Vedem cand va fi si o sa tin legatura cu Romi, sa vedem caine plateste in cont si cine va plati la livrare.
Banuiesc ca va fi peste aproximativ 2 saptamani, mai vedem atunci detalii, schimb de numere de telefoane, etc
Postat 07 April 2013 - 02:15 PM
Old Hammer am si eu 2 intrebari.
Ai zis deunazi:
"Urmatorul numar al revistei ar fi logic sa fie T-72.
Am modelul dintr-o serie de la vecini."
Curiozitatea 1 este: la care vecini te referi? la rusi, la ucrainieni? Revista pe care cu amabilitatea ta o colectionam este din Moldova ca este in limba rusa?
Curiozitatea 2: la ce interval apare revista?
Ai zis deunazi:
"Urmatorul numar al revistei ar fi logic sa fie T-72.
Am modelul dintr-o serie de la vecini."
Curiozitatea 1 este: la care vecini te referi? la rusi, la ucrainieni? Revista pe care cu amabilitatea ta o colectionam este din Moldova ca este in limba rusa?
Curiozitatea 2: la ce interval apare revista?
Postat 11 April 2013 - 01:33 PM
Ramane la fel.
Virati banii la mine in cont (vezi pag2/)
Si Cristian Russau o sa ridice tanculetele si se ocupa de distributie.
Daca pretul e 25 leu + 5 lei comisioane, transport =30 lei +3 lei pt cine ii depune de pe card persoana juridica=33 lei.
Deschidem lista pt nr 3
1 Romi-1
2Florix-1
3Ashor-1
Virati banii la mine in cont (vezi pag2/)
Si Cristian Russau o sa ridice tanculetele si se ocupa de distributie.
Daca pretul e 25 leu + 5 lei comisioane, transport =30 lei +3 lei pt cine ii depune de pe card persoana juridica=33 lei.
Deschidem lista pt nr 3
1 Romi-1
2Florix-1
3Ashor-1
Postat 11 April 2013 - 02:03 PM