Vinzari OldHammer Vind
Postat 16 January 2015 - 06:21 PM
Postat 03 February 2015 - 01:14 PM
Am reusit sa trimit banii.
Iata sumele:
ArsenescuSorin 3 numere
Mircescu 1 numar 30 ron
Serban 3 nemere 90 ron
P51 5 numere 150 ron
Razeer 4 numere 120 ron
Madrian 3 numere 90 ron
Daca cineva nu se regaseste sau nu se regaseste corect va rog sa ma contactati numaidecat.
Iata sumele:
ArsenescuSorin 3 numere
Mircescu 1 numar 30 ron
Serban 3 nemere 90 ron
P51 5 numere 150 ron
Razeer 4 numere 120 ron
Madrian 3 numere 90 ron
Daca cineva nu se regaseste sau nu se regaseste corect va rog sa ma contactati numaidecat.
Postat 03 February 2015 - 02:43 PM
Lol am avut parte de o surpriza haioasa astazi .Ma duc la un magazin de redactie din kaufland sa vad cu ce se continua urmatoarele numere din colectia de la eaglemoss "Masini de razboi" .In mod normal ,astazi trebuia sa apara modelul 2S4 tyulpan ,model in care nu aveam absolut nici un interes.Surprins am fost sa vad ,ca defapt brosura era a modelului 2S4 ,iar macheta era de Marder 1A5 ,model care nici macar nu a fost anuntat in colectie.Am ras putin ,si dupa am scos banii,pentru ca eu chiar vroiam o macheta de vehicul blindat german modern (greseala prostului = norocul altuia ) .De asemenea pe spate sunt niste aberatii ...cica colectia se continua cu niste modele ,care in realitate fabbri nici macar nu le are .Scuze de acest mic off-topic ,insa am postat aici fiindca stiu ca aici frecventeaza oameni care colectioneaza modele de la fabbri ,si vroiam sa stiu si parerea voastra.
Postat 03 February 2015 - 03:20 PM
serban, la 03 February 2015 - 03:09 PM, a spus:
Am vazut si eu asta, dar si mie imi place Marder-ul si cred ca e mai bine facut decat tyulpan-ul. Totusi sunt curios daca mai urmeaza ceva si ce anume.
De urmat urmeaza! Nu se stie ce .Ti-am zis ,spatele revistei nu ma lamureste absolut deloc .Sunt trecute 3 modele SF,pe care Fabbri nu le detine ,(probabil alta greseala )
Postat 03 February 2015 - 03:22 PM
Colegul Madrian mi-a atras atentia ca Amercom vine in Romania si cu tanculetele.
http://vehiculemilitare.com/
Motiv de bucurie si facut economii din alte sectoare.
http://vehiculemilitare.com/
Motiv de bucurie si facut economii din alte sectoare.