Vinzari OldHammer Vind
Postat 22 November 2014 - 07:34 PM
Va salut!As dori si eu un BTR-70, un SU-76 si daca se poate si un BTR-80. Sunt nou si nu ma pot adresa direct (fara moderator) deocamdata.
Asadar cum sa procedez si cui sa ma adresez?
Multumesc!
Va salut!
Sunt nou pe topic si nu pot deocamdata sa ma adresez direct (fara moderator)! Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez pentru a comanda si eu un BTR-70, un autotun SU-76 si un BTR-80, ca cele din topic?
Multumesc!
Asadar cum sa procedez si cui sa ma adresez?
Multumesc!
Va salut!
Sunt nou pe topic si nu pot deocamdata sa ma adresez direct (fara moderator)! Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez pentru a comanda si eu un BTR-70, un autotun SU-76 si un BTR-80, ca cele din topic?
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 23 November 2014 - 09:38 AM
Postat 25 November 2014 - 04:19 PM
Surpriza...
Azi a aparut in Romania seria de tancuri de la Eaglemoss dar nu cea ruseasca, ci cea NATO. Tancurile sunt realizate exact ca si cele care fac obiectul acestui topic.
Primul numar B1 Centauro.
Am mai aflat ca seria este scoasa tot de Libertatea dar am primit incurajari ca de data asta au destule numere din fiecare. De asemenea mi s-a spus ca daca primele 6 numere se vand bine vor mai aduce inca 9.
Azi a aparut in Romania seria de tancuri de la Eaglemoss dar nu cea ruseasca, ci cea NATO. Tancurile sunt realizate exact ca si cele care fac obiectul acestui topic.
Am mai aflat ca seria este scoasa tot de Libertatea dar am primit incurajari ca de data asta au destule numere din fiecare. De asemenea mi s-a spus ca daca primele 6 numere se vand bine vor mai aduce inca 9.
Aceasta postare a fost editata de arsenescusorin: 25 November 2014 - 04:35 PM
Postat 25 November 2014 - 04:35 PM
arsenescusorin, la 25 November 2014 - 04:19 PM, a spus:
Surpriza...
Nu va faceti sperante degeaba ......probabil nu o sa scoata mai mult de 3,4 numere ,asa ca nu are rost sa va apucati sa le strangeti .Este tot un rahat de studiu de piata ,facut pe banii colectionarilor ....
Aceasta postare a fost editata de Hetzer: 25 November 2014 - 04:35 PM
Postat 25 November 2014 - 05:20 PM
Nu garantez ca este sigura informatia, dar se pare ca acestea vor fi numerele ce vor aparea in Colectia "Masini de razboi ale lumii":
- B1 Centauro – 25 noiembrie 2014
- MAZ-535A – 2 decembrie 2014
- BM-27 – 9 decembrie 2014
- M1128 – 16 decembrie 2014
- M3 Bradley – 23 decembrie 2014
- 2S4 Tyulpan 240mm mortar – 30 decembrie 2014