Multumesc baieti.
Exista cateva "inadvertente" in acest set de poze, inadvertente pe care le-am indreptat intre timp.
Aceste ilogisme mi-au fost semnalate, de altfel, intr-o comunicare via PM, de catre un vechi amic, (fost) membru al acestui forum. Paranteza subliniaza o nedumerie si in acelasi timp un regret, fata de activitatea acestui vechi amic, aici pe forum. Este, dar din pacate nu mai activeaza. Bine; depasind aceasta mica peroratie a mea, inadvertentele semnalate constau in :
- micul far de pe aripa stanga sta aplecat spre fata - am procedat la indreptarea lui;
- "ochii de pisica' de pe lateralele masinii sunt nevopsiti - am remediat si acest neajuns.
- neconcordanta intre "praful" dintre crestele pneurilor si jantele insuficient de murdare ( lipsa prafului pe sub caroserie, aripi, elemente de dedesubt)- s-a rezolvat;
la acestea se mai adauga cateva critici asupra carora nu vad rostul sa mai continui.
Pe scurt, am procedat la indreptarea slabiciunilor si voi mai posta niscai poze, dar maine.
P.S.Un alt repros adus mie( tot via PM.) : sunt mai critic cu altii, decat cu mine insumi ; ei, aici o sa cer scuze, dar as vrea sa stiu, recte, sa cunosc, omul care gandeste,deci procedeaza , invers: este mai critic cu el insusi, decat cu altii;
subliniez : cel care
procedeaza, nu care
pretinde asta !!
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 31 March 2013 - 09:25 PM