IAR 81C 1/32 FRROM in curand
Postat 08 January 2014 - 09:57 AM
Oho, vad treburi bune aici!!! Daca si restul e asa, e foarte bine!!
Horia, nu vreau sa fiu rau, dar dupa care ....documente, alea secrete de stat??? Ca pina acumo recenzie se poate face avind in vedere publicatiile existente acum pe piata, adica cartea lui Radu, cartea lui Antoniu si revista Modelism!
Citeaza
...dar documentat ale machetei.
Postat 08 January 2014 - 10:54 AM
Salut.
Arata bine.
Niste poze cu piesele pt interior (cockpit) nu-s disponibile sa vedem si noi?
Sunt curios rau cum arata...am vazut niste CAD-uri pe site-ul Azur, dar parca mai interesante ar fi piesele in sine..
Eu oricum o sa iau o bucata.
Toate cele bune,
Arata bine.
Niste poze cu piesele pt interior (cockpit) nu-s disponibile sa vedem si noi?
Sunt curios rau cum arata...am vazut niste CAD-uri pe site-ul Azur, dar parca mai interesante ar fi piesele in sine..
Eu oricum o sa iau o bucata.
Toate cele bune,
Postat 12 January 2014 - 10:42 PM
Verifica adresa de email. stica.horia sau stoica.horia? Vezi sa nu trimiti banii la altii.
Eu votez pentru Florin, E domeniul lui la 1/32 cu toate ca am senzatia ca Z mare asa cum si-a calcat pe inima cu IAR ul la 1/48 (stiu ca a facut si o stuka la 48) o va face poate si cu acest IAR la 1/32 dar constructia si recenzia se va termina prin 2015...
Eu votez pentru Florin, E domeniul lui la 1/32 cu toate ca am senzatia ca Z mare asa cum si-a calcat pe inima cu IAR ul la 1/48 (stiu ca a facut si o stuka la 48) o va face poate si cu acest IAR la 1/32 dar constructia si recenzia se va termina prin 2015...
Postat 12 January 2014 - 11:04 PM
Catta, la 12 January 2014 - 10:42 PM, a spus:
Verifica adresa de email. stica.horia sau stoica.horia? Vezi sa nu trimiti banii la altii.
Eu nu ma votez pe mine. Nu ma interpretati gresit, cum ca nu as fi in stare sa fac un model la comanda, dar nusunt genul care lucreaza la un model cu micrometrul in mana. Si eu l-as vota pe Z. Nu sunt genul care controleaza la micron o macheta. Da, verific referintele pe care le am, dar nu ma cramponez daca nu reusesc sa realizez nu stiu ce detaliu, mai ales ca marea majoritate a privitorilor, habar nu au de asta. Dar daca rezultatul final are un cuvant de spus, atunci, DA, ma votez. Si daca nu sunt stresat de timp(adica, azi ai macheta, ai termen 1 luna sa o faci) prefer sa o fac in ritmul meu si in stilul meu. Cum am mai precizat de multe ori, eu imi fac modelele pentru mine, ca nu sunt perfecte, who cares, mie sa imi placa ce am in vitrina. Oricum mi-am comandat unul pe care o sa-l fac in stilul si ritmul meu.Cele bune.
Florin
Aceasta postare a fost editata de Mr32: 12 January 2014 - 11:08 PM