Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 06 March 2013 - 08:57 AM
Motiv editare: rearanjat fotografii
Pagina 1 din 1
undeva Italia de nord toamna 1944
Postat 03 March 2013 - 04:40 PM
Baza vignietei de la MiniArt "country road", Fiatul 1100 Coloniale Italeri, Semovente tot Italeri,iarba,trandafirii cataratori de la firma NOCH, totul cumparat in Romania,vopsele si lac acrilic Tamiya.
Postat 04 March 2013 - 02:56 PM
Nu am experienta necesara sa pot judeca prea bine ce se poate face in plus sau mai bine, dar dupa parerea mea, mica diorama arata foarte bine!
Ce imi place in mod special si mi se pare original este caruta de lemn care da dioramei un plus de detaliu, dar si cele doua vehicole si soseaua cu urme de roti si senile imi place mult cum este realizat!
Domnule gigi_duru, incercati pe viitor sa postati fotografii putin mai mari ca format .
Succes in continuare!
Ce imi place in mod special si mi se pare original este caruta de lemn care da dioramei un plus de detaliu, dar si cele doua vehicole si soseaua cu urme de roti si senile imi place mult cum este realizat!
Domnule gigi_duru, incercati pe viitor sa postati fotografii putin mai mari ca format .
Succes in continuare!
Postat 05 March 2013 - 09:00 AM
Foarte faina compozitia , nu stiu de ce am impresia ca daca ai fi pus si una, doua figurine, parca scena devenea si mai vie (poate si mai incarcata, ce-i drept!). Impresia mea!
O mica intrebare am: nu ma pricep la culorile specifice, dar cele doua vehicole sunt vopsite in culoare de desert? Nu de alta dar decorul e mai degraba european.
In rest, calde felicitari! Iar caruta aia, intr-adevar, de mare efect.
O mica intrebare am: nu ma pricep la culorile specifice, dar cele doua vehicole sunt vopsite in culoare de desert? Nu de alta dar decorul e mai degraba european.
Postat 05 March 2013 - 10:58 AM
JangBogo, la 05 March 2013 - 09:00 AM, a spus:
Foarte faina compozitia , nu stiu de ce am impresia ca daca ai fi pus si una, doua figurine, parca scena devenea si mai vie (poate si mai incarcata, ce-i drept!). Impresia mea!
Explicatie (posibila) pentru culoarea vehiculelor: ambele au fost folosite si in Africa de nord si dupa 1943 Wehrmacht lea confiscat si lea folosit in continuare impotriva
fostului aliat Italia
Arata acest topic
Pagina 1 din 1