Totul a plecat de la aceasta imagine:
-este de pe net, sper sa nu incalc nicio regula de copyright.
Ma intereseaza ce reprezinta aceste semne si daca exista undeva o explicatie detaliata a acestora.
Am cautat pe goagal dar nu am gasit informatii detaliate, sau poate nu am cautat ce trebuie.
Multumesc pentru ajutor.
Pagina 1 din 1
Heliport marcaje detalii marcaje
Postat 25 February 2013 - 03:06 AM
Postat 25 February 2013 - 11:42 AM
vishzu, la 25 February 2013 - 03:06 AM, a spus:
Multumesc pentru link.
Heliportul este - Sugarloaf - Morro da Urca
Dupa studierea informatiilor din link am identificat cate ceva si anume-
1. varful triunghiului punctat este orientat catre Nord,
2.litera P - este identificatorul heliportului
3.cifra 2 - reprezinta masa maxima admisa
Nelamuriri:
a.de ce apare P in loc de H (Semnul clasic- vizibil la majoritatea heliporturilor)?
b.care este masa maxima admisa corespunzatoare cifrei 2 (nu am gasit un tabel sau vreo explicatie referitoare la asta)?
O zi buna.
Postat 25 February 2013 - 11:41 PM
criss0571, la 25 February 2013 - 11:42 AM, a spus:
Nelamuriri:
a.de ce apare P in loc de H (Semnul clasic- vizibil la majoritatea heliporturilor)?
(viii) where the heliport identification marking is to be applied at a private heliport other than a hospital heliport, it shall consist of either a capital letter H or the company logo,
...!?
Citeaza
b.care este masa maxima admisa corespunzatoare cifrei 2 (nu am gasit un tabel sau vreo explicatie referitoare la asta)?
(i) a maximum allowable helicopter weight marking that indicates the maximum allowable helicopter weight in thousands of pounds...
Dati astia de la Transport Canada!
Postat 26 February 2013 - 08:18 AM
niki, la 25 February 2013 - 11:41 PM, a spus:
(viii) where the heliport identification marking is to be applied at a private heliport other than a hospital heliport, it shall consist of either a capital letter H or the company logo,
...!?
(i) a maximum allowable helicopter weight marking that indicates the maximum allowable helicopter weight in thousands of pounds...
...!?
, Multumesc ...... chiar ca sunt dati astia de la Transport Canada!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1