Forum Machete,Modelism,Hobby: Repertoriul fiecaruia - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Repertoriul fiecaruia avioane, barci, masini, orice neconstruit (foto)

#1 Useril este offline   Beriba 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 06-December 11

Postat 21 February 2013 - 08:41 AM

Salutare

Din pura curiozitate, m-am gandit sa deschid acest topic in care sa atasam cateva poze cu repertoriul de kituri neconstruite al fiecaruia.

Doar un singur post in care sa fie una sau mai multe poze cu kiturile + note explicative :)

Eu voi pune poze de abia sambata, pentru ca doar atunci ajung acasa

*daca nu vi se pare interesant sau mai exista(am cautat dar fara succes), rog un moderator sa il stearga si sa ma directioneze spre cel existent.

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 21 February 2013 - 10:00 AM

Din cate stiu, mai exista pe undeva vre-o 2 topice similare ca si continut si idee, lasate "in nelucrare" din varii motive.

Pe de alta parte, nu stiu cat de relevanta ar fi postarea unor seturi de fotografii sau chiar o simpla insiruire a tuturor kiturilor ce-si asteapta randul sa fie lucrate ori sa moara in cutiile lor.
Asocierea cu note explicative prin care sa se indice (daca bine deduc eu) care e motivul pentru care inca aduna praf in cutiile lor iar nu prea il inteleg si ma explic de ce. In ceea ce ma priveste ,imi lipseste timpul pentru gasirea unei explicatii pertinente care sa justifice de sunt atatea si de ce sunt inca in cutiile lor.

Din pacate - sau din fericire, " politica hamsterului" este una utilizata de multi din cei care au pasiunea lipirii plasticelor, sau macar a subiectelor pe care acestea le reprezinta. Subiectul deschis de tine este unul destul de spinos pentru multi dintre noi, mai ales in conditiile in care suntem constienti ca timpul curge intr-un singur sens.

#3 Useril este offline   Beriba 

• Membru senior

Postat 21 February 2013 - 10:21 AM

Nu ma refeream la faptul de a explica de ce aduna praf, ci doar daca avea ceva de spus cel care posteaza imaginile. Eu am cautat un topic asemanator, insa nu am gasit.

Noi colectionam kituri pe care le gasim interesante, iar eu eram curios sa stiu care sunt acelea. E intotdeauna interesant sa vezi stiva de kituri a unui modelist :)

Dar cum am spus, daca nu prezinta interes, se poate sterge fara nicio problema.

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12672
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 21 February 2013 - 12:54 PM

Cum zice si AdiP, au mai fost cite tentative pe aceasta tema, fisiite din lipsa de interes. Probabil ca asa se va intimpla si acum! Ca "Uite ce nu am facut eu", nu este tocmai un motiv de lauda....

#5 Useril este offline   Beriba 

• Membru senior

Postat 21 February 2013 - 01:27 PM

Z, tu nu vrei sa intelegi oricum, orice as zice. Nu era vorba de nicio lauda si nu inteleg de ce ar fi o rusine sa ai kituri nefacute. Le cumperi ca le gasesti ieftine, ca poate nu le mai gasesti, ca vrei, etc.

Se inchide din cauza gandirii comuniste.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi