Pagina 1 din 1
F-16 Romanian Air Force
Postat 20 February 2013 - 01:11 PM
Un coleg de "boala" doreste sa il ajutati cu o informatie.
Ce varianta , de la ce producatori de kituri la 1/48, s-ar potrivi pentru un F-16 rominesc.Asta un cazul ca vom avea vreodata asa ceva.Am inteles ca vom primi din Portugalia.
Cine face varianta pe care ne-o dau portughezii?
Ce varianta , de la ce producatori de kituri la 1/48, s-ar potrivi pentru un F-16 rominesc.Asta un cazul ca vom avea vreodata asa ceva.Am inteles ca vom primi din Portugalia.
Postat 20 February 2013 - 01:34 PM
danusmaximus, la 20 February 2013 - 01:11 PM, a spus:
Un coleg de "boala" doreste sa il ajutati cu o informatie.
Cred ca ar merge F-16 NATO Fighters de la Eduard, care este Kinetic + PE , sau Kinetic F-16 A/B, parerea mea...
Postat 20 February 2013 - 02:14 PM
Deoraece lucrez momentan la un kit Kinetik (reboxat de italeri si mai nou si de Eduard) care ma dus de mai multe ori la un pas de a-l pune inapoi in cutie, nu recomand pre calduros acest kit! Cred ca ar fi mai bine sa caute kit-ul de F 16 A de la Academy care cred ca este mai usor de lucrat si este si mai ieftin. A mai aparut un kit nou si de la AFV Club care cred ca este de o calitate foarte buna (vezi aici) . Si Hasegawa ofera ceva F 16 A. Dar indiferent de la ce producator vrea sa cumpere sunt de acord cu cele scrise de prietenul tomcat, Romania ar cumpara F 16 A (simpla comanda) si F 16 B (dubla comanda).
Succes!
Succes!
Postat 20 February 2013 - 02:59 PM
Daca te referi la asta
http://www.swannysmo...16CJ/boxart.jpg
sau la variatiunile lui, nu e bun. E un C block 50 cu mai multe diferente fata de A, (unele greu de remediat cum ar fi configuratia prizei de aer). Nu ca m-as supara daca Romania ar cumpara C/D-uri in loc de A/B-uri...
http://www.swannysmo...16CJ/boxart.jpg
sau la variatiunile lui, nu e bun. E un C block 50 cu mai multe diferente fata de A, (unele greu de remediat cum ar fi configuratia prizei de aer). Nu ca m-as supara daca Romania ar cumpara C/D-uri in loc de A/B-uri...
Postat 20 February 2013 - 05:05 PM
tibi22, la 20 February 2013 - 02:14 PM, a spus:
A mai aparut un kit nou si de la AFV Club care cred ca este de o calitate foarte buna (vezi aici) .
Citeaza
This is the Academy F-16 model kit reboxed by AFV CLUB with the appropriate parts for the R.O.C.A.F. version in resin.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1