Coltul cu Zerstorere 1/72
Postat 07 April 2015 - 09:06 PM
Da ce vrei bre sa-i faci lui masa lui Willy?
Nasol cu linia aia. Desenul color care l-am postat arata linia corect. Cred ca e o referinta destul de buna, mai ales ca faci avionul ala! Totusi, din experienta acumulata in ultimii ani, la avioanele astea ale axei niste poze bune fac diferenta.
Nasol cu linia aia. Desenul color care l-am postat arata linia corect. Cred ca e o referinta destul de buna, mai ales ca faci avionul ala! Totusi, din experienta acumulata in ultimii ani, la avioanele astea ale axei niste poze bune fac diferenta.
Postat 07 April 2015 - 09:29 PM
Citeaza
Da ce vrei bre sa-i faci lui masa lui Willy?
Tibi, zau ca nu stiu :))
Asa e, ce pusesei acolo era de luat in calcul si in conformitate cu o alta schema care reprezenta stencilurile pe cele maghiare. Cred ca aia stiau ce au desenat acolo, de vreme ce au specificat si marimea liniutelor.
Oricum , la mine linia merge in jurul carenajului de prindere al planului exterior al aripii, la ei trece direct peste acel carenaj.
Plus ca inscrisurile chiar erau in limba maghiara, nu germana...cum alea de la eduard sunt ilizibile, o lasam cum a cazut....
Postat 07 April 2015 - 09:44 PM
Sunt stresante decalurile alea pt liniile de demarcatie la avioane, am vazut ca te-ai chinuit ceva cu ele. O sa scot cateva photoetch-uri cu sabloanele pt pictarea lor cu aerograful la 1/48 si 1/32. Sper sa iasa ceva, macar se elimina riscul de silvering sau de rupere a lor in sute de bucati. Scuze pt poluarea topicului. Bafta!
Fisiere atasate
-
pe 3.bmp (136.66K)
Numar de descarcari: 217
Postat 12 April 2015 - 08:30 PM
Am lucrat nitel la 210 in weekend:
Lac mat peste tot, dat jos mastile de pe cupola, lipit si chituit parbrizul.
Afumaturi, ciupituri, scursuri de tot felul.
Am mai lipit diferite piese mici, pe la directie, profundoare si eleroane :
Cum trebuia sa-i fac si o baza, l-am jefuit pe Olaf de ceva iarba ...
...si am mai scos o vacuta din cutie.
Citind intr-o carte ca la un atac american pe un aeroport populat de 210 maghiare au fost ucisi 170 porci, ma gandeam sa pun un porc pe linga avion, totusi nu dadea prea bine.
Aveau si ei vacile lor :
In fine, cam asta ar fi asezarea :
Lac mat peste tot, dat jos mastile de pe cupola, lipit si chituit parbrizul.
Afumaturi, ciupituri, scursuri de tot felul.
Am mai lipit diferite piese mici, pe la directie, profundoare si eleroane :
Cum trebuia sa-i fac si o baza, l-am jefuit pe Olaf de ceva iarba ...
...si am mai scos o vacuta din cutie.
Citind intr-o carte ca la un atac american pe un aeroport populat de 210 maghiare au fost ucisi 170 porci, ma gandeam sa pun un porc pe linga avion, totusi nu dadea prea bine.
Aveau si ei vacile lor :
In fine, cam asta ar fi asezarea :
Postat 13 April 2015 - 04:10 PM
Cred ca e gata...
Am mai pus antene, scarite, beculete etc...
Mitralierele de la Aires puteau fi mai bune, cred...nu au nicio urma de orificii de aerisire pe teava...le-am lipit cu aracet, daca apare ceva mai decent, le inlocuiesc...
Baza:
Am mai pus antene, scarite, beculete etc...
Mitralierele de la Aires puteau fi mai bune, cred...nu au nicio urma de orificii de aerisire pe teava...le-am lipit cu aracet, daca apare ceva mai decent, le inlocuiesc...
Baza:
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 13 April 2015 - 04:15 PM