Remorcher cu zbaturi STRONG BOW
Postat 19 May 2013 - 01:50 PM
Stima colegi! Aproape am terminat in proportie de 90%.As mai avea de montat barcile de salvarecu macaralele aferente.gratarul pupa,cabestanul pupa pe care trebuie sa-l fac,d montat intinzatorii de la catarg impreuna cu manevrele fixe,narsuinul pupa si cele de la tribord ,babordsi gata.Sper ca nu am uitat nimic.Va doresc o Duminica placuta!.
Postat 19 May 2013 - 03:42 PM
bra vo . da... ceva lanturi la ancore , un odgon sanatos la pupa, ca doar e remorcher, si ceva colaci de parama pe ici pe colo, la deruta , nu punem? nu de alta da vaporu fara 2...3 parame, e ca nunta fara lautari! si daca vrei sa complici si mai mult lucrurile, poti sa arunci p aolo ceva de stins incendii, v un topor, galeti ceva , nu ca ar fi nevoie , doar asa de fason! in rest ce sa zic? ca te misti cu talent? la mai mare!...
Postat 19 May 2013 - 08:03 PM
gobi71, la 19 May 2013 - 03:42 PM, a spus:
bra vo . da... ceva lanturi la ancore , un odgon sanatos la pupa, ca doar e remorcher, si ceva colaci de parama pe ici pe colo, la deruta , nu punem? nu de alta da vaporu fara 2...3 parame, e ca nunta fara lautari! si daca vrei sa complici si mai mult lucrurile, poti sa arunci p aolo ceva de stins incendii, v un topor, galeti ceva , nu ca ar fi nevoie , doar asa de fason! in rest ce sa zic? ca te misti cu talent? la mai mare!...
Sa traiti!.......si de! nunta e de inceput si de poza de final,vor fii si toti lautarii{lanturi,parame,odgontopor si galeti}} cu nuntasi si cu toate acareturile .............................
Postat 25 May 2013 - 04:42 PM
Postat 26 May 2013 - 12:48 PM
Leo2003, la 25 May 2013 - 08:13 PM, a spus:
Ti-a iesit bine si la mana. Strung te cred ca n-ai, dar o bormasina???
Mie imi place cam tot ce faci cu o mica exceptie, pozele. Na, ca iar am reusit sa ma fac nesuferit.
Mie imi place cam tot ce faci cu o mica exceptie, pozele. Na, ca iar am reusit sa ma fac nesuferit.
Da, am masina de gaurit,dar ce folos? trebuie aranjata pe un stand,confectionat un stabilizator de prelucrare+dalti aferente,mai multa munca decat profit.In fine ,ideea e ca trebuie confectionat sau achizitionat asa ceva.In legatura cu pozele,....mare dreptate ai si nu pot sa ma supar sau sa fiu deranjat de obiectii pertinente.:drinks:iar chestia cu "nesuferit" ,iasa cu totul din ecuatie.Multumesc ptr apreciere :hi:Drum bun {deplasarea}si spor cu vitrina!
Postat 30 May 2013 - 09:22 PM
Buna seara! Vin cu o mica complectare la finalizarea navei.Aceasta consta in realizarea marsuinilor de la prova si extremitatilor zbaturilor.Din nefericire ptr mine ,nu pot sa-mi atribui crearea lor decat prin explicare a ce se doresc a fi,acestia fiind realizati de soacra mea{SARUT"MANA}din ata de macrame {acelea ptr creare de mileuri ptr bibelouri}Intre timp m-am ocupat de realizarea unui ministrung.Urmeaza postarea la locurile lor,.,urmand sa v-a arat finalizarea acestei nave,O seara placuta!
Aceasta postare a fost editata de ACHRISTIAN: 30 May 2013 - 09:23 PM
Postat 06 June 2013 - 05:06 PM
Buna seara! Am intrat in posesia vitrinei{de la colegul Gobi} si am purces la ansamblare provizorie sa vad concret cat este de mare si cum ii sade remorcherului in ea,...........:crazy:este MARE.....Dupa care am purces la acoperirea cu un strar de bait de teak.urmeaza sa -i tai sticla ,ansamblarea si...gata.