MIKASA nava simbol a marinei imperiale japoneze
Postat 08 May 2006 - 11:25 AM
Postat 08 May 2006 - 11:54 AM
Iti recomand sa vopsesti fiecare nivel inainte de a adauga un altul nou.
Uneori, intregul ansamblu, poate fi vopsit si dupa intreg montajul. De regula poti face asta la un ansamblu de piese care au aceiasi culoare.
Ai in acel ansamblu puntea care ar trebui sa fie ceva maro (cica brun suna mai elevat), piese care probabil ca sunt gri si piesa centrala care este vitrata si care trebuie sa fie vopsita astfel incat sa ramana ferestrele (ceva pe la 2mm - 2mm si ceva).
In situatii de genul asta, vopsirea ansamblului montat pe dea-ntregul, este inposibil sa se faca corect si fara sa ramana mici zone neacoperite sau fara sa apara zone unde vopseaua se "incaleca".
Interventia mea este la modul general. Sunt convins, frate Ovidiu, ca te-ai fi descurcat si fara cele scrise de mine.
Bafta!
Postat 08 May 2006 - 12:51 PM
Postat 08 May 2006 - 01:34 PM
marhaba, la May 8 2006, 12:51 PM, a spus:
Asta poate duce la un neplacut blocaj exact cand nerabdarea este si mai mare, iar frontul de lucru tocmai s-a gatat.
Din cauza asta, eu prefer sa imi retin nerabdarea pana am toate cele necesare sa ma apuc de treaba.
Experienta imi spune ca de cate ori nu am procedat asa, lucrarea a ramas "suspendata" pentru mult timp din simplul motiv ca pana am facut rost de cele trebincioase, mi-am pierdut interesul pentru acea lucrare.
Bafta!
Postat 08 May 2006 - 08:05 PM
Postat 09 May 2006 - 02:43 PM
(culoarea deschisa din imagine). Este super OK pentru asa ceva.
Am incercat totusi si altceva si pot spune ca sunt multumit de rezultat.
La cele doua punti am folosit ca baza sand-ul 16 Revell.
Bafta!
Postat 28 July 2006 - 12:12 PM
Scuze ca revin asupra unei doleante mai vechi( de la inceputul discutiei ) Exista un dictionar de termeni marinaresti care l-am luat acum o luna din Cluj, daca crezi ca ai nevoie ti-l pot imprumuta sa-ti copiezi cartea. E singura carte de la noi si dupa parerea mea e bunicica.
Frumoasa lucrare, no comment.
Stima,
Sorin
Postat 11 January 2007 - 10:04 AM
Exista TAN in foarte bun in Model Master. Ca idee, poti folosi un brown pe care-l deschizi destul de mult cu galben si alb. Nu stiu exact ce numar are tan in MM dar ma uit si dau pe site maine. Ideea e ca eu l-am folosit pentru U.S.S. ARIZONA.
Postat 11 January 2007 - 12:32 PM
Postat 22 October 2007 - 04:28 PM
marhaba, la Jan 11 2007, 12:32 PM, a spus:
Salut Marhaba! Vad ca n-ai mai "miscat" nimic cu Mikasa...eram curios sa vad ce ai mai facut! Eu am o macheta a crucisatorului Variag (Zvezda,1/350) de asemeni combatant al razboiului ruso-japonez 1904-1905...daca vei renunta sa termini Mikasa sunt dispus s-o cumpar indiferent in ce faza de realizare este!Te rog da-mi un raspuns pe site!Hai sanatate si spor la modelit! 8-)
- ← Fregata 264
- Marina
- TITANIC →