Sa'tare,
Are idee cineva ce s-a intamplat cu site-ul Nicoro? (www.nicoro.go.ro), ca acum 3 zile a mers, iar de atunci niema.
Tocmai cand vroiam sa-mi cumpar si io un Heller :(
Pagina 1 din 1
Site Nicoro
Postat 07 February 2005 - 12:00 PM
Cu ceva timp in urma ( ~ 1-2 luni) am aflat de la cineva care s-a intalnit cu un agent de vanzari de la Nicoro, ca site-ul nu e operational pt. comenzi. E numai asa .... de uitat la el.
Deci poti sa-l uiti si tu !
Asa de curiozitate pietenul Vali a facut in septembrie 2004 o comanda pe site. Apoi a dat si un telefon la "depozitul" Nicoro. A "intarit" comanda si prin telefon. Nici pana in ziua de azi nu a primit nimic.
Va suna cunoscut .... ?!
Deci poti sa-l uiti si tu !
Asa de curiozitate pietenul Vali a facut in septembrie 2004 o comanda pe site. Apoi a dat si un telefon la "depozitul" Nicoro. A "intarit" comanda si prin telefon. Nici pana in ziua de azi nu a primit nimic.
Va suna cunoscut .... ?!
Postat 11 February 2005 - 07:37 AM
Pe site-ul Italeri e data urmatoarea informatie:
http://www.italeri.c...pa.aspx?item=51
Nicoro Trading
Str. Pades Nr.16 , Bloc 15
ETAJ 4 Apt. 17, Sector 4 COD 75344, Bucarest
phone: +40 21 3305276 - fax: +40 21 3305276
Email: nicoro@fx.ro
Daca suni, spune-ne si noua ce ai aflat.
http://www.italeri.c...pa.aspx?item=51
Nicoro Trading
Str. Pades Nr.16 , Bloc 15
ETAJ 4 Apt. 17, Sector 4 COD 75344, Bucarest
phone: +40 21 3305276 - fax: +40 21 3305276
Email: nicoro@fx.ro
Daca suni, spune-ne si noua ce ai aflat.
Postat 11 February 2005 - 08:20 PM
Z-mare,
Incearca sa suni la clip-trade la nr. date pe site.
Uneori rezolvi mai multe la telefon.
La e-mail nu sunt prea prompti.
Am comandat de multe ori de pe site-ul lor si marfa a venit intotdeauna, mai repede sau mai incet. Ultima comanda anul trecut pe la inceputul lunii decembrie si am primit marfa inainte de Craciun ...
Incearca sa suni la clip-trade la nr. date pe site.
Uneori rezolvi mai multe la telefon.
La e-mail nu sunt prea prompti.
Am comandat de multe ori de pe site-ul lor si marfa a venit intotdeauna, mai repede sau mai incet. Ultima comanda anul trecut pe la inceputul lunii decembrie si am primit marfa inainte de Craciun ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1