BMF, la 17 February 2013 - 02:22 PM, a spus:
Salut si sa ai spor!
"Suna" bine de tot ce ai pregatit acolo. O sa urmaresc cu interes.
Am vazut ca ai mai lucrat cu Trumpeter.
Cum ti se par, ca si acuratete generala/nivel de detaliu?
Merita, plasticul in sine?
Merci,
Calin
Salut,
Da am mai lucrat cu modele de la Trumpeter, deoarece sunt cei care acopera cea mai mare plaja de modele la scara la care lucrez eu. Ca si acuratete si nivel de detaliere, lasa mult de dorit la majoritatea modelelor pe care le scot, dar in acelasi timp am senzatia ca este un lucru intentionat , pentru a lasa loc firmelor care fac upgrade-uri. Dupa cum ai vazut, pana acum, la nici un model Trumpeter(de altfel nici la celelalte facute de mine), nu m-am bazat doar pe ce gasesc in cutie. Am incercat (in functie de ceea ce mi-am dorit ca sa iasa), sa imbunatatesc modelul, cu tot felul de "bunatati", din care am folosit ceea ce am crezut eu ca arata mai bine. Parerea mea este ca Trumpeter este un punct de plecare, daca vrei sa lucrezi la scara asta, doar ca trebuie sa fi pregatit(daca ai pretentii de detaliere si acuratete), sa iei modelul in piept. Unele chestii le mai sar si eu, nu am pretentia sa fie totul perfect(unii vor spune, ca dupa ce am investit atat intr-un model, cu toate seturile aferente, ca fac un kitsch, daca nu remediez toate minusurile kit-ului), eu mizez pe rezultatul final, ca sa imi placa mie. Uite de exemplu, ultimul model terminat Me-109E3, la care capota radiatorului de sub bot, este supradimensionata, dar la rezultatul final, per ansamblu, nu prea conteaza. Asa ca...spor la treaba.
Florin