Buna Ziua,
M-am apucat recent de modelism (sunt nou, salutare tuturor!), am terminat prima mea macheta luna asta si mi-a iesit chiar foarte faina.
Deci ce vreau sa va intreb pe voi cei care ati facut acest kit. Mi-am cumparat un Mig-21 Lancer C Parc Models 1:72 si dupa cum stiti in manual instructiunile de vopsire nu sunt chiar briliante. In loc sa recomande un model de vopsea necesare in manual se regasesc doar niste nuante de vopsea. Va rog sa ma informati cu ce marca si model de vopsea pot sa realizez kit-ul respectiv si eventual sa imi spuneti pe ce site romanesc se gaseste.
Toata stima!
Pagina 1 din 1
Vopsea necesara pentru Mig-21 Lancer C
Postat 29 January 2013 - 07:52 PM
Recomandarile din instructiuni sunt chiar foarte bune, avind in vedere ca acele vopsele nu au corespondent direct in culorile pentru modelisti, ele se obtin prin amestecuri de vopsea. Aceasta este explicatia pentru faptul ca au fost date denumirea in clar, ca sa zic asa.
Astea fiind lamurite, sunt sigur ca cei ce sunt pasionati de Mig-21 iti vor recomanda amestecurile sau codurile cele mai apropiate de culorile reale.
Astea fiind lamurite, sunt sigur ca cei ce sunt pasionati de Mig-21 iti vor recomanda amestecurile sau codurile cele mai apropiate de culorile reale.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1