De ziua mea, am primit cadou o macheta Mercedes ML320 de la Maisto.
Avand in vedere, ca machetele mele sunt, in majoritate de off-road, m-am gandit, ce as putea scoate din SUV-ul asta.
Primul impuls, a fost sa-l fac ceva de genul asta
Dar, apoi mi-a venit alta idee
Baloseam de mult la masinile facute de cei de la Pursuit Systems, asa ca m-am gandit ca ar fi misto sa reproduc una dintre masinile lor.
Asa ca, s-a trecut la demontare
Prima data, am construit platforma cu sistemul de pivotare si baza pentru macara
Apoi, am trecut la brat, care a fost confectionat dintr-un rest de teava de aluminiu. Pentru ranforsari, am folosit sarma de cupru, pentru ca nu am gasit nici o bagheta de plastic atat de subtire
Din pacate, am facut o mare boacana De lene, ca sa nu stau sa iau toata masina la smirghel, am pus biax-ul cu disc de smirghel pe ea, ca sa o matuiesc.
Cand am dat primer-ul, s-a vazut si mizeria pe care am facut-o Urme si denivelari peste tot
Nu mi-a trecut prin cap sa curat vopseaua de tot, dar cred ca asta este cea mai buna solutie.
Asa ca ma apuc sa caut niste Kromofag sau ceva de genul si s-o curat.
Pentru sugestii si reclamatii , va astept aici. Nu dati prea tare cu pietre, pentru ca este primul proiect de genul asta, pe care il fac.
Pagina 1 din 1
Mercedes ML Camera Car
Postat 26 January 2013 - 06:48 PM
Decanolul e foarte bun, eu il folosesc de vreun an de zile si inca nu si-a pierdut din proprietati. Il aplici cu pensula si il lasi cateva ore, o sa se umfle vopseaua de pe macheta si o speli cu periuta de dinti sub jet de apa. Ramane metal.
Proiectul e foarte interesant, cred ca primul pe care-l vad. Ti-a iesit bine si suportul. Spor la lucru.
Proiectul e foarte interesant, cred ca primul pe care-l vad. Ti-a iesit bine si suportul. Spor la lucru.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1