Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
Postat 20 May 2015 - 10:30 PM
Va urma , o seara buna .
Postat 26 May 2015 - 09:48 PM
Dupa terminarea vopsitoriei am sigilat vopseaua de intregul model cu lac mat de la MM , urmeaza montarea braelor de protectie care au fost confectionate cu mult timp in urma .
Atat pentru astazi o seara bune in continuare .
Postat 27 May 2015 - 08:49 PM
Atat pentru astazi , o seara frumosa in continuare .
Postat 31 May 2015 - 10:54 AM
Toate cele bune si o zi frumoasa in continuare .
Aceasta postare a fost editata de dj-bobo: 31 May 2015 - 11:03 AM
Postat 31 May 2015 - 09:39 PM
Atat pentru astazi , o seara bune in continuare .
Postat 01 June 2015 - 10:04 PM
Neastefan, la 31 May 2015 - 11:02 PM, a spus:
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Putina rabdare neastefane , inca putin . Lucrul merge mai departe cu metale , si pana la sfarsit doar cu metale si anume balustrazile interiore de la puntea centru , una la extremitatea pupa a cazanierei si inca doua bucati in fata primului cos . Am inceput lucrul cu confectionarea balustrilor si pontililor tacalajului , pentru ca balustrii au o baza mai lata am confectionat acesta baza dintrun inel de sarma de cupru 0,3mm pe care am rulato pe un spiral de 0,7 mm mai mic cu zece sutimi decat balustrii care sunt din sarma de 0,8 mm asta pentru ca dupa tairea cu unghiera din dotare tind sa se mareasca . Pentru lipirea inelului de baza am dat o gaura la diametrul balustrului intro bucatica de lemn pentru a introduce balustrul cu inel si a-l lipi perfect orizontal fara a-mi frige degetele .Dupa lipire am finisat fiecare balustru prin fixare in Dremel . A urmat confectionarea balustrazilor enumerate mai sus .
Cam atat pentru astazi , maine continuam tot cu metalele din dotare . Toate cele bune si o sear frumosa in continuare .
Postat 02 June 2015 - 09:42 PM
Atat pentru astazi , o seara frumoasa in continuare .
Postat 03 June 2015 - 10:03 PM
costeo, la 02 June 2015 - 09:48 PM, a spus:
Multumesc de aprecieri dar nu trebuie sa iti fie jena suntem pe un forum unde avem modele diferite si deprinderi diferite si moduri de lucru diferite , nici eu nu excelez la modelele din lemn pana acum am lucrat doua la nivelul de initiat spre incepator . Si acum sa trec la oile mele , lucru la balustrazile de pe coverta ( puntea principala la navele fluviale ) din zona prova unde sunt simple si zona pupa unde au in prelungire pontilii tacalajelor . Dupa acesta operatiune voi aplica vopsea pe aceste tacalaje si balustrazi si voi confectiona ramele cu plase , ramele le voi lipi pe pozitie cu cianocrilat din motive cunoscute .
Atat pentru astazi , o seara frumosa in continuare .
Postat 05 June 2015 - 09:57 PM
Atat pentru astazi , o seara buna in continuare .
Postat 05 June 2015 - 10:26 PM
Scuze dacă am fost cumva off-topic.
Postat 07 June 2015 - 08:49 PM
florin44, la 05 June 2015 - 10:26 PM, a spus:
Scuze dacă am fost cumva off-topic.
Probabil ca ai mers chiar cu Tudorul in acea perioada lucra pe acea relatie pana in 72 " cand au fost introduse navele clasice moderne . La Braila mai este in functiune pasagerul cu aburi Borcea si chiar poate fi inchiriat pentru mici deplasari de minim trei ore , functioneaza cu reziduri petroliere de la navele din zona si apartine se ministerul invatamantului .
Si acum sa trec la ale mele , am continuat cu confectionarea balustrazilor si tacalaselor de pe puntea promenada prova . Pentru ca aceste tacalaje se unesc de ruful central l-am fixat si pe acesta definitiv . Dupa terminarea lucrarii a urmat finisarea tuturor sudurilor ,lucru dificil de efectuat , urmeaza aplicarea a doua maini de vopsea si capitolul balustrazi se incheie cu confectionarea ramelor cu site pentru acestea .
O seara frumoase in continuare .
Postat 14 June 2015 - 01:18 PM
Toate cele bune .
Postat 15 June 2015 - 06:50 PM
As vrea sa multumesc pentru ajutorul dat cu planuri si poze lui Traian fapt care m-a hotarat sa lucrez acest model ,lui Nelu 69 pentru poze , pentru multele sfaturi lui Dan si Gobi 71 , domnului Mitu si tuturor celor ce ati scris in acest topic , si acum cateva imagini cu modelul meu .
O seara frumosa in continuare , pe curand .
Aceasta postare a fost editata de dj-bobo: 15 June 2015 - 06:53 PM