Pagina 1 din 1
Cumpar SR-71 Blackbird scara 1:72
Postat 21 January 2013 - 12:55 PM
Salut, il am eu, cateva piese desprinse de pe rama, nimic lipit. Cutia este in conditie cam proasta (adica un pic turtita) ca m-am mutat de vreo 2 ori, dar piesele sunt intacte. verific diseara cand ajung acasa si iti spun daca este totul in regula, daca e iti fac si o poza. A, sa nu uit, este cel cu drona in kit.
Daca esti ok, 65 ron cu transportul inclus prin posta romana.
L.E.: asta este kit-ul SR-71 Revell #04636
Daca esti ok, 65 ron cu transportul inclus prin posta romana.
L.E.: asta este kit-ul SR-71 Revell #04636
Aceasta postare a fost editata de Apache: 21 January 2013 - 12:57 PM
Postat 21 January 2013 - 05:57 PM
Ca să-ţi faci o idee...
http://www.super-hob...-Blackbird.html
Mie mi se pare o machetă reuşită.
Spor!
http://www.super-hob...-Blackbird.html
Mie mi se pare o machetă reuşită.
Spor!
Aceasta postare a fost editata de florin44: 21 January 2013 - 05:58 PM
Postat 21 January 2013 - 07:51 PM
Din ce am citit nu prea le poti avea pe toate. Macheta Revell are corpul reprezentat corect, aripile la fel, detalii in carlinga bune insa carlinga cu totul e supradimensionata, fiind foarte lata. De asemenea motoarele si evacuarile sunt foarte putin detaliate. Italeri are carlingile la dimensiunile bune si motoarele detaliate, insa corpul nu e bine facut, avand o cocoasa. La fel, aripile cica nu sunt bine definite si imbinarea e proasta. Academy si Hasegawa nu au raporturile intre motoare si corp bune.
Deci nu stii ce sa alegi :) Am facut un SR-71 de la italeri dar pe vremea cand nu stiam de chituri si alte cele. Deci nu a iesit foarte grozav.
Deci nu stii ce sa alegi :) Am facut un SR-71 de la italeri dar pe vremea cand nu stiam de chituri si alte cele. Deci nu a iesit foarte grozav.
Postat 21 January 2013 - 09:12 PM
Imi cer scuze de calitatea pozelor, sunt facute seara la lumina de bec....
Este exact ce a aratat florin mai sus (multumesc florine), acolo vezi si detaliile mai bine. Toate piesele sunt intacte, doar cele mari sunt desprinse de pe rame, cutia un pic harsaita pe canturi, dar in rest ok (banuiesc ca nu cutia te intereseaza). Decalurile sunt 10/10 relationate la calitatea Revell din ultimul timp.
Sa-mi spui daca o vrei.
Este exact ce a aratat florin mai sus (multumesc florine), acolo vezi si detaliile mai bine. Toate piesele sunt intacte, doar cele mari sunt desprinse de pe rame, cutia un pic harsaita pe canturi, dar in rest ok (banuiesc ca nu cutia te intereseaza). Decalurile sunt 10/10 relationate la calitatea Revell din ultimul timp.
Sa-mi spui daca o vrei.
Postat 22 January 2013 - 09:20 AM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Am cumparat SR-71 de la Apache
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Am cumparat SR-71 de la Apache
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1