Dupa destui ani de pauza, in urma cu ~1an am reinceput din nou sa asamblez machete. La primele am cam dat-o in bara in multe privinte asa ca acum indraznesc sa postez si eu, ptr. prima data pe acest forum, poze cu o macheta realizata de mine.
Este un RF-4E Phantom II varianta japoneza (501SQ ACM SPECIAL), 1/72, pe care l-am terminat nu cu mult timp in urma. Am folosit kit-ul Hasegawa 00862 cumparat de la PARC MODELS; detalii pot fi vazute aici: www.model-making.eu/products/RF-4E-PHANT...1SQ-ACM-SPECIAL.html. Un kit bun, chiar foarte bun as zice la cat ma pricep eu. Cu mici exceptii, pisele s-au potrivit bine fara sa fie nevoie de mult putty ptr. corectii. Decaluri de buna calitate, foarte detaliate. Nu am folosit componente / imbunatatiri suplimentare gen photoetched-uri sau mai stiu eu ce. Desi, dupa cum au zis unii prieteni care au mai vazut ac. poze, cred ca n-ar fi stricat… Ptr. vopsire am folosit acrilice Agama, combinatii din ce-am avut la indemana.
Nu a iesit intru totul asa cum mi-as fi dorit, asa ca orice opinie / recomandare este binevenita!
Numai bine!
Vasile
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 20 January 2013 - 10:41 PM