Distrugator Clasa M scara 1:350, waterline
Postat 01 March 2013 - 10:17 PM
Buna seara. Am inceput si lucrul la apa. Folosesc hartie de acuarela cu granulatie mare pentru a imita o mare calma cu o briza usoara, baza de carton si scobitori pentru a imita o hula usoara. Metoda de realizare nu e proprie, este destul de realista dupa parerea mea. Spor la modelit.
Postat 05 March 2013 - 04:21 PM
Buna ziua. Multumesc cristianSC. Pentru apa am folosit culori acrilice de pictura. Intai am trasat cu grija in jurul corpului cu o pensula 000, apoi cu o pensula mai mare am pus apa dintr-un amestec de verde si gri, pe ud am pus pete mai inchise din aceiasi culoare, apoi cu alb am vosit crestele si siajul. Nuantele reale sunt ceva mai inchise decat in poze. :hi:Spor la modelit.
Postat 22 March 2013 - 09:29 AM
Salutare. Nu sunt in tema ca navele astea cu tunuri dar cand vezi o astfel o astfel de macheta si facuta cu atata munca si pasiune e de (vorba unui coleg) FELICITARI IN FATA FRONTULUI ! si jos . Am urmarit desfasurarea topicului cand am vazut ca e vorba de o nava ce a fost sub pavilion romanesc ; aceasta lucrare si macheta (ca si ltele romanesti) merita mai mult pe langa cuvintele noastre (poate se va face ceva in acest sens) . Acum ar trebuii sa urmeze si distrugator "monarh" si de ce nu o fregata "monarh" . Indiferent ce o fi, spor cu sanatate si Vant din Pupa.