Da, Florin; "domnisoara" Isuzu va trasporta in bena, un motor de Mitsubishi Zero, defect, partial demontat,etc.adica un Nakajima Sakae Ha-75 21(tras la scara 1/35).
Problema este ca am cam pus "botul" la kitul CMK, fara sa observ(parte si din vina producatorului) ca in cutie NU VINE un motor intreg, ci doar o jumatate.Cand am primit coletul si l-am desfacut, am realizat "gresala" dar nu mai aveam ce sa fac. Partea "lipsa" trebuia folosita din kitul Tamyia (Zero la 1/32) kit pe care nu-l am; puteam sa-l comanda doar ca sa-i folosesc o jumatate de motor, dar costa peste 100 de euro.Unde mai pui ca, schitele de asamblare oferite de cehi, sunt absolut rasturnate(in oglinda)?!!.
Drept pentru care am apelat la guru AdiP pentru turnarea in rasina a celeilalte jumatati de motor (7 cilindrii cu blocul aferent), sarcina de care el s-a achitat magistral(vedeti in pozele pe care le-a postat ieri).Practic intre piesele CMK si cele turnate de el, nu exista NICI O DIFERENTA.
Dupa studii indelungi, care nu s-au terminat inca, urmeaza o "inventariere" a ceea ce eventual mai lipseste si mai trebuie complinit( in special instalatia electrica cu fisele aferente si daca se poate reductorul cu delcourile plus cateva bride de prindere).
Sper sa iasa o treaba buna, la final.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 18 February 2013 - 10:18 AM