Forum Machete,Modelism,Hobby: French Guardsman - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

French Guardsman

#1 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 13 January 2013 - 06:00 PM

FRENCH GUARDSMAN XVII CENTURY, scara 1/16, de la Miniart, pictat in email si ulei.
Cladirea e facuta din pitre lipite pe o structura de polistiren extrudat, tiglele sunt din pasta de modelaj, iar pavajul e din pietre lipte intre ele cu cu chit pentru constructii
Imagine atasata: P1000458.JPG Imagine atasata: P1000459.JPG Imagine atasata: P1000460.JPG Imagine atasata: P1000461.JPG Imagine atasata: P1000462.JPG

#2 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 13 January 2013 - 08:16 PM

FELICITARI Sebastian! :good:
Nota 10 cu felicitari pentru cladire si compozitie. Exceptionala compozitia!

In ceea ce priveste figurina in sine arata bine dar, cred ca esti de acord cu mine, ca ar putea arata si mai bine. Figurina nu este una dintre cele mai bine sculptate si ofera pictorului multe suprafete aproape fara volum. Este greu pt. pictor sa reprezinte acele volume cu un efect 3D convingator. Dar se poate, mai ales ca ti-ai ales doua medii foarte ingaduitoare (emailuri si vopsea de ulei). A doua sugestie este sa incerci sa dai volumn si textura partilor metalice, fie ele decorative sau arme.
Mie im place mult ce ai reusit sa obtii dar, daca imi permiti, ti-as sugera sa fi mai exigent cu tine insuti. Te va ajuta foarte mult in viitor.
Mult succes si iti tin pumnii!!! :hi:

#3 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 14 January 2013 - 08:56 AM

Multumesc pt aprecieri si sugestii.
E o figurina facuta acum 3 sau 4 ani, dar abia acum i-am facut poze.
Sincer, am observat ca mai trebuia lucrat la ea, dar n-am prea avut chef, calitatea kit-ului lasa mult de dorit. Dupa cum ai observat, daca am kit-uri bune imi dau interesul (cele de la Tamyia sunt facute in aceeasi perioada si o sa postez in curand si altele de la Dragon, tot 1/16)
Poate o sa fac un efort cu fratele lui, muschetarul de la Miniart, inceput si neterminat din aceleasi motive.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi