Buna seara . Zilele acestea neavand nimic de lucru am mai trebaluit cate ceva la diorama aceasta in atelierul meu din bucatarie . Si inca ceva foarte important pt mine chiar daca nu are nici o legatura cu topicul , zilele trecute aveam nevoie sa dau cateva gauri si neavand posibilitatea sa mi recuperez sculele din garaj am mers la un Brico si am cumparat o minifreza cu baterie de 7,2 v de la Dremel ( care am avut una la 220 pe care am facut o cadou nepotului) . Ajung acasa si ma pun pe dat gauri de0,80 care neavand nici subler ma bazez pe ce scrie pe burghiu si pe valul de sarma , dar imi dau seama ca ies de1 mm nici decum de 0,80 , merg inapoi la magazin unde mi se spune ca este de vina mandrina si ca trebuie sa folosesc ghiere metalice, zis si cumparat . Ajung acasa ma pun pe gauri cu ghiera , acelasi rezultat , ma apuc la desfacut minunea si vad ca are axul mandrinei fixat pe un singur rulment si acesta de proasta calitate. Concluzia : daca aveti nevoie de freza cumparati va de la Proxxon sau alta firma care produce scule pt dentisti. Adaug cateva fotografi cu casa
Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 26 February 2013 - 01:25 AM