Salutare oameni buni si La Multi Ani pentru 2013! Numele e Manu, varsta 35 trecuti si in sfarsit m-am decis sa ma inscriu pe acest forum si sa postez pentru prima data. Virusul modelismului mi l-a inoculat tatal meu acum mai bine de 25 de ani, cand mi facut cadou un Tupolev 2, o macheta din plastic "made in DDR", gata facuta insa...Virusul a ramas latent catava vreme pana cand, un var vine la mine intr-o zi cu acelasi avion in cutie si-mi amintesc cu cat entuziasm am facut macheta, mai ales ca nu aveam instructiunile de montare. Timpul a trecut si ingabenit plasticul celor 8-10 elicoptere si avioane marea majoritate nevopsite, doar asamblate. Realizand ca "lipseste" ceva am decis acum vreo 10 ani sa renunt temporar tentatiei de a asambla si am decis sa trec la etapa urmatoare: a face o macheta cat mai conforma cu originalul. Cu aceasta idee in cap, de un an mi-am reluat pasiunea, incercand sa trec la urmatorul nivel. Actualele "victime" un Spitfire Mk I 1/48 si un Sherman M4 (early production) 1/35, ambele Tamyia...Considerandu-ma un incepator in materie, incerc si (sa) invat cat mai multe si mai ales sa fac lucrurile cat mai bine (de unde si terminatia numelui, pentru o motivatie suplimentara).
Cam atat pentru inceput si sper ca nu v-am plictisit! Spor la treaba tuturor si distractie maxima!
Pagina 1 din 1
Sa ma prezint si eu!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1