Forum Machete,Modelism,Hobby: avatar si nr de postari de pe profil sterse - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

avatar si nr de postari de pe profil sterse cu ce am gresit?

#1 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 07 January 2013 - 08:02 PM

Salut!observ ca mi-a disparut atat poza de la avatar cat si nr de posturi prezentate acolo si implicit ''rangul'' .am cautat la rubrica ''penalizari'' si numele meu nu apare acolo asa ca nu inteleg daca sunt sanctionat sau e vreo eroare,asa ca intreb : am gresit cu ceva?

PS: as fi dat PM adminilor insa nu pot (nu am cele 10 postari necesare PM-ului)

:hi:

#2 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4971
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 07 January 2013 - 09:48 PM

Vezi postareacombat18, la 07 January 2013 - 08:02 PM, a spus:

Salut!observ ca mi-a disparut atat poza de la avatar cat si nr de posturi prezentate acolo si implicit ''rangul'' .am cautat la rubrica ''penalizari'' si numele meu nu apare acolo asa ca nu inteleg daca sunt sanctionat sau e vreo eroare,asa ca intreb : am gresit cu ceva?

PS: as fi dat PM adminilor insa nu pot (nu am cele 10 postari necesare PM-ului)

Salut...ma mir ca te intrebi...la fel cum m-am mirat eu aseara cind am vazut ce avatar ti-ai ales. Mai gandeste-te. Daca chiar nu-ti dai seama, ai o micutza problema.

#3 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 07 January 2013 - 11:45 PM

salut!nu mi-am dat seama ca gresesc prin poza lui dirlewanger ca avatar,sincer sa fiu am considerat ca e doar o poza la fel cum am vazut la multi pe forum ca au poze la avatar ofiteri,soldati germani.e adevarat ca dirlewanger este un criminal odios insa ce am facut nu avea intentia de a glorifica personajul la fel cum diorama/figurina cu adolf nu are intentia de al sanctifica.oricum am inteles ca nu e voie si multumesc de intelegere

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12676
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 08 January 2013 - 09:06 AM

Combat18, prin iulie am mai avut o discutie pe tema avatarului, credeam ca ai inteles atunci!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi