Messerschmitt Bf 109 F2 - Hans "Assi" Hahn 1 / 48 ICM
Postat 29 January 2013 - 09:54 PM
salut Kromag, cunosc kitul de la Zvezda, l-am fost cumparat unui amic de pe forum la putin timp de la aparitie. Este un kit mai bun si mult mai detaliat dar si el cu mici imperfectiuni daca vrei sa-l faci pentru concurs sunt citeva detalii care trebuie schimbate. In rest cred ca va fii o placere sa lucrezi la el!
Go for it!
Go for it!
Postat 29 January 2013 - 10:25 PM
tibi22, la 29 January 2013 - 04:06 PM, a spus:
Ma bucur ca va place!
Am salvat pozele sa le folosesc si eu ca model pentru kit_ul meu .. am comandat tot de la Eduard Me109 E4 cu pack de tunuri, roti si motor plus decalcuri un sac de bani dar merita calitatea.......normal la inceput va intra in sertarul cu kit_uri pana cand voi avea timp sa ma ocup de el... si pozele le imprim si le pun in cutie cu el...
La mai multe cel putin la fel de bine executate.
Postat 01 February 2013 - 01:39 PM
tibi22, la 29 January 2013 - 09:54 PM, a spus:
salut Kromag, cunosc kitul de la Zvezda... dar si el cu mici imperfectiuni daca vrei sa-l faci pentru concurs sunt citeva detalii care trebuie schimbate.
Am deja elicea, coafa se rezolva, am esapamente, priza de aer, MG-uri, PE-uri interior, eleroane. Vreau ceva scratch la motor (va fi cu capota ridicata). Trebuie sa ma hotarasc la o inmatriculare ( ) apoi sa iau ceva decaluri (alea din kit sunt cam groase).
Aaa... si chef de munca (daca are cineva de imprumutat).
Postat 01 February 2013 - 01:55 PM
Kromag, la 01 February 2013 - 01:39 PM, a spus:
Am deja elicea, coafa se rezolva, am esapamente, priza de aer, MG-uri, PE-uri interior, eleroane. Vreau ceva scratch la motor (va fi cu capota ridicata). Trebuie sa ma hotarasc la o inmatriculare ( ) apoi sa iau ceva decaluri (alea din kit sunt cam groase).
Wow! Va fi bine dotat! Sa te vedem ce biju scoti din kit!
Kromag, la 01 February 2013 - 01:39 PM, a spus:
Aaa... si chef de munca (daca are cineva de imprumutat).
Ups... asta nu e bine!!!