Forum Machete,Modelism,Hobby: La Multi Ani 2013! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La Multi Ani 2013!

#21 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 01 January 2013 - 06:13 PM

La multi ani !!! :drinks:

#22 Useril este offline   nelu69 

• Membru deplin
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 12-July 12
  • Interests:machete, machetutze, machetzele, computer hardware & software, si tot ce e inedit, in general

Postat 01 January 2013 - 06:56 PM

La multi ani tuturor! Sa va impliniti dorintele, sa nu aveti decat bucurii si, mai presus de toate, sa fiti sanatosi! :drinks:

#23 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 01 January 2013 - 08:26 PM

LA MULTI ANI !!!!!!!Imagine postata

#24 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 01 January 2013 - 09:08 PM

:angel: :db: :rofl:

Aho, aho, copii si frati, Unchi, matusi, veri si cumnati, Muncitori si carturari, Tarani si parlamentari, Militari, doctori, studenti, Promovati si repetenti, Aviatori si alpinisti, Infractori si politisti, Vanzatoare si soferi, Angajatori si someri, Copii, tineri si batrani, FRATI ROMANI - Stati putin si nu manati si urarea-mi ascultati: Anul care va sa vina va fi un an de lumina, cocosii vor sparge zorii anuntand investitorii care vor sosi la noi multi mai frate, un puhoi! Unii mici, altii mai mari, toti purtatori de EURO si dolari! Va spori val dupa val aportul de capital si din mormanele de fiare vom ridica in picioare fabrici multe si uzine, tractorase si combine! In fiecare cartier va fi doar cate-un somer si din fostii boschetari vom face functionari care vor raspunde de parcuri si de cainii pusi in tarcuri! Pensiile vor urca, preturile vor scadea, se va majora chenzina, se va ieftini benzina, medicamentele toate vor fi aspru compensate! Veti trai si veti vedea ca toate se vor indrepta! M-am luat cu uratura si nu-mi mai pot tine gura! Bata-va pe toti caldura, mancarea si bautura! Si la anul cand venim sanatosi sa va gasim, avutul sa vi-l sporiti!!! LA MULTI ANI FERICITI !!!

#25 Useril este offline   Romi 

• Membru senior
  • Postari: 1933
  • Inregistrat: 05-September 05
  • Interests:Aviation

Postat 01 January 2013 - 09:11 PM

La multi ani !

#26 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 01 January 2013 - 09:11 PM

:angel: :db: :rofl:

Aho, aho, copii si frati, Unchi, matusi, veri si cumnati, Muncitori si carturari, Tarani si parlamentari, Militari, doctori, studenti, Promovati si repetenti, Aviatori si alpinisti, Infractori si politisti, Vanzatoare si soferi, Angajatori si someri, Copii, tineri si batrani, FRATI ROMANI - Stati putin si nu manati si urarea-mi ascultati: Anul care va sa vina va fi un an de lumina, cocosii vor sparge zorii anuntand investitorii care vor sosi la noi multi mai frate, un puhoi! Unii mici, altii mai mari, toti purtatori de EURO si dolari! Va spori val dupa val aportul de capital si din mormanele de fiare vom ridica in picioare fabrici multe si uzine, tractorase si combine! In fiecare cartier va fi doar cate-un somer si din fostii boschetari vom face functionari care vor raspunde de parcuri si de cainii pusi in tarcuri! Pensiile vor urca, preturile vor scadea, se va majora chenzina, se va ieftini benzina, medicamentele toate vor fi aspru compensate! Veti trai si veti vedea ca toate se vor indrepta! M-am luat cu uratura si nu-mi mai pot tine gura! Bata-va pe toti caldura, mancarea si bautura! Si la anul cand venim sanatosi sa va gasim, avutul sa vi-l sporiti!!! LA MULTI ANI FERICITI !!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mig-21 f-16n.jpg

#27 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 01 January 2013 - 11:16 PM

La Multi, Frumosi si Impliniti Ani tuturor! Sa ne bucuram de sanatate, sa invatam sa ne petrecem mai bine timpul in compania celor dragi (familii, prieteni, machete etc), sa facem ceva ce ne-am dorit de mult si n-am reusit pana acum! Si sa fie si pentru acest forum un an cu lucrari cel putin la fel de reusite ca cel care a trecut si, poate, mai numeroase, spre incantarea tuturor!

#28 Useril este offline   alecsica2000 

• Membru deplin
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 07-November 11
  • Interests:Machete,fotbal si breakdance

Postat 07 January 2013 - 02:57 PM

La multi ani si sa aveti parte de clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi