Dani, in primul rand nu stiu de care fimo ai folosit. Este fimo clasic, fimo soft, fimo quickmix, fimo glamour...poate or fi si altele dar prin romania nu am vazut. Cel glamour este destinat bijuteriilor (bine, si cel clasic si soft se pot folosi, dar acesta este perlat), quickmix este utilizat ca material de inmuiere (nu stiu sa se foloseasca in alt mod), raman cel soft si clasic. Cel clasic este ceva mai tare decat cel soft, dar ii poti "controla" tariciunea folosind in combinatie cu quickmix. Eu pentru varianta asta am optat, combinatia fiind cam 70% clasic, 30% quickmix. Nu este o combinatia inventata de mine, este o combinatie preluata de la un meserias in domeniu, Aragorn Marks. De intarit fimo nu prea vad cum ai putea sa intaresti, indiferent de varianta pentru care ai optat. Incearca sa obtii o nuanta gri cand modelezi, vezi ca asta nu prea o gasesti, trebuie sa ti-o faci din combinatia alb cu negru...nuanta ti-o alegi tu. Sau poti incerca sa folosesti cateva picaturi de tus negru puse pe o culoare alb.
P.S. Singura varianta de a mai intari fimo in cazul in care in timpul prelucrarii ti se pare ca s-a inmuiat prea mult, este sa-l bagi vre-o 10 minute la frigider, dupa care sa incepi iar sa-l lucrezi.
Altceva nu prea stiu.
Spor la treaba