Forum Machete,Modelism,Hobby: U-Boot XXVII B - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

U-Boot XXVII B ...mic dar voinic

#1 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 24 December 2012 - 01:41 PM

Am avut ocazia asta vara sa achizitionez un submarin de buzunar la care am ravnit de mult si la un pret accesibil 40ron .Fiind o macheta ICM ma asteptam sa fie de calitate mai slaba sau (naspa) dar am ramas placut surprins sa constat ca U-Boot-ul XXVII b este foarte frumos lucrat. A fost ce mai usoara si interesanta macheta de nava la care am lucrat aducandu-i si cateva mici modificari vazute pe net .Am corectat capacul sas-uli de acces ce avea o cupola de plexiglas,iar instructiunile imi recomandau sa o vopsesc cu silver crom.

Imagine atasata: PC240008.JPGImagine atasata: PC240009.JPGImagine atasata: PC240010.JPGImagine atasata: PC240011.JPGImagine atasata: PC240012.JPGImagine atasata: PC240013.JPG

#2 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 24 December 2012 - 03:19 PM

frumos ''sturionul'' !nu pot decat sa te felicit :clapping:

:hi:

#3 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 25 December 2012 - 03:19 AM

Marturisesc ca e prima oara cand vad asa un "camuflaj", frumoasa executie! :clapping:

#4 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 25 December 2012 - 09:06 AM

nu sunt de acord cu cele spuse de colegii mei... rugina este cumva nefireasca , atat in ce priveste culoarea, cat si a felului in care s-a format. poate ca ar fi bine , pe viitor, sa folosesti rugina adevarata , luata de pe te miri unde ( un cui tinut in apa rugineste)...

#5 Useril este offline   abenader 

• Membru senior

Postat 25 December 2012 - 02:06 PM

Stimate coleg am vrut sa para o rugina scursa din interiorul structuri si nu sa-l aduc la stare de epava ,iar culorea mi se pare destul de veridica.Rugina de care spui are granulatie mare si merge la alte moduri de prezentare a starii de corodare.Oricum multumesc pentru observatie.Cu restect.:acute:

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 27 December 2012 - 12:05 PM

In primul rind, ca si colegul de mai sus, trebuie sa remarc acel camuflaj deosebit.
In rest, mai sunt probleme de rezolvat. Rugina, nu ma leg acum de culoare (o rugina bine...ruginita, are culoarea maro spre negru), este total nefiresc simulata. Mi-a sarit in ochi, in primul rind, simetria, aranjamentul aproape perfect al direlor de exact aceeasi lungime si latime. Din pacate nu e deloc asa. A mai facut cineva, aici pe forum, ceva ruginituri pe un submarin, si arata cam altfel. Apoi, in loc de stradania depusa la rugina, m-as fi oprit mai mult pe efectele de uzura: accentuari de muchii si panouri, decolorare de vopsea, evidentierea detliilor etc.
Inca nu-i tirziu sa urmezi aceste sfaturi, desi alegerea este a ta, tie trebuie sa-ti placa.

#7 Useril este offline   dan 

• Membru senior
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 17-January 05
  • Interests:navomodelism,airsoft.

Postat 28 December 2012 - 07:53 AM

ca sa-l completez pe colegul "z":

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rusty-ship.jpg

#8 Useril este offline   abenader 

• Membru senior

Postat 05 January 2013 - 08:49 AM

Dupa cum am scris si mai sus nu am vrut pe acest submarin o'' rugina...bine ruginita'' si mie chiar imi place cum a iesit ,fiindca l-am terminat chiar de ziua mea.Ma multumesc cu atat.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi