Multumesc pentru aprecieri si incurajari, baieti.
@Mgc151184 - interesante si pneurile cu bandou alb, si nu-i greu de realizat asa ceva, dar pentru Ford-urile cu destinatii de front, nu am gasit fotografii sa fi existat asemenea pneuri.
@michi-ro - sincer nu ma asteptam sa-mi faca figura decalurile. La prima vedere aratau foarte fin tiparite. Nu am realizat ce se intampla decat dupa ce le-am scos din apa.
Nu stiu de ce le-au tiparit pe un suport atat de subtire, polonezii.Cred ca daca ma gandesc bine, inca n-am mai vazut o pelicula atat de subtire la vreun decal. Nu spun ca sunt proaste (am vazut decaluri de zece mii de ori mai slabe) insa pelicula este extrem de subtire, iar la uscare, cred ca permite aerului sa se "infiltreze". Altfel nu-mi explic.
Cat despre alte Ford T-uri "militare" ... da, am ceva in plan, cel putin 2 versiuni sa le spun "inedite" despre care am dovezi ca au existat in realitate, chiar daca nu au participat la WW1 (poate). Conversiile vor fi mai anevoioase si poate nu extrem de corecte, pentru ca nu prea exista planuri (de fapt nu exista chiar defel, decat fotografii). Asta presupune sa mai achizitionez doua kituri RPM, destul de slabute dar singurele in scara 1/35, si sa le modific.Din fericire transformarile sunt destul de "accesibile". Voi vedea cum m-oi descurca.
- ultima foto a/n , asa...cu parfum de epoca:
si un "profil color" ca de despartire
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 January 2013 - 01:21 PM