Mi cer scuze, se pare ca mi-am pierdut manierele, am inceput sa postez inainte de a ma prezenta
Pe scurt, am o varsta, 38 de ani, sunt inginer si pasionat de modelism de la 11-12 ani
Imi amintesc si acum de primele machete cumparate de la libraria din colt si realizate, cu tot cu amprente de degete pe aripi ( pe unde se mai "intindea" lipiciul).
Pin 86-87 au disparut machetele, ca era criza in Romania si acestea erau produse de import. Asa ca si hobby-ul (padon, joaca la varsta aceea) s-a dus...
Mi-am readus aminte de el 15 ani mai tarziu, prin 2000 (frustrarile copilariei refulate decenii dupa) si m-am hotarat sa-l reiau.
Si m-am tinut de promisiune... cu intermitente.
Acum fac machete exclusiv scara 1/72, majoritatea "out of the box" , dar introduc mici rafinamente cum ar fi schimbarea variantelor de inarmare dupa poze existente pe net.
M-as califica singur ca un amator cu pretentii de ... amator :)
Pagina 1 din 1
Sa ma prezint si eu nou dar... vechi
Postat 22 December 2012 - 09:06 PM
Sarbatori fericite si voua.
Si ca sa trec dincolo de vorbe, doua poze cu n-1 din colectie. Acel "-1" se afla la birou unde "beneficiaza" repetat de "atentia" colegilor care la inceput il mangaiau si bibileau si, de cand i-am lipit capacul cutiei il zgaltie, n-am intele de ce :)))
Este prima oara cand imi pozez machetele, pentru ca este prima oara cand vorbesc cu persoane care sunt interesate de hobby-ul meu. Restul doar "ma inteleg". :))
Si ca sa trec dincolo de vorbe, doua poze cu n-1 din colectie. Acel "-1" se afla la birou unde "beneficiaza" repetat de "atentia" colegilor care la inceput il mangaiau si bibileau si, de cand i-am lipit capacul cutiei il zgaltie, n-am intele de ce :)))
Este prima oara cand imi pozez machetele, pentru ca este prima oara cand vorbesc cu persoane care sunt interesate de hobby-ul meu. Restul doar "ma inteleg". :))
Arata acest topic
Pagina 1 din 1