Ma aflu in delegatie la Galati motiv pentru care nu lucrez dar comentez si ca sa nu comentez pe nevazute mai postez o poza cu stadiul actual
grinzile le-am confectionat de la 0 din bagheta de brad si in felul asta am compensat si o oarece deviatie la una din coaste, deviatie care nu permitea puntii false o asezare corecta pe respectiva grinda (s-a comentat pe aici la un moment dat)
pentru paramele care vin prinse pe catarg am folosit o alta metoda decat cea prezentata de DeA si mult mai aproape de realitate
Ca o completare plina de "modestie": eu am pierdut demult sirul machetelor pe care le-am realizat si a domeniilor din care faceau parte (scrie pe aici pe undeva) si tot mai am de invatat si invat si experimentez tot timpul lucru pe care vi-l recomand cu caldura (l-am mai recomandat).
Un navomodelist spaniol scria intr-un articol dintr-o revista ca navomodelist poti sa incepi sa te numesti dupa ce ai facut trei lucrari si asta nu pentru ca ai capatat suficienta experienta ci pentru ca ai capatat suficienta rabdare si asta nu numai lagat de felul cum lucrezi ci si legat de felul cum sti sa-i asculti pe ce cei din jurul tau.
Am mai scris si cu alte ocazii: fiecare lucreaza asa cum considera, cum vrea si la ce nivel vrea, dar rezultaul face diferenta. In momentiul in care fiecare pune rezultatele muncii sale aici, sa nu se astepte sa primeasca numai laude ci si critici. Uneori criticile sunt rautacioase, alteori... aceste critici sunt reale si nu intotdeauna sunt si constructive, dar este un forum unde oricine poate scrie orice. Este totusi un forum cu oarece istorie si multe raspusuri se afla de multi ani aici, altele depind de voi.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 26 February 2013 - 09:24 PM