Mari Corabii - SECTIUNEA
Postat 14 February 2013 - 01:03 PM
Postat 18 February 2013 - 01:49 PM
... si puntea inferiora cu tunurile in timpul pregatirilor pentru tragere...
Intre timp am realizat bordarea interiora, exteriora si decupajele pentru saborduri. Nu stiu cum a fost la altii dar pentru mine a fost un adevarat chin sa le decupez. Iata si rezultatul...
Vitralii Si Navomodelism
Aceasta postare a fost editata de adialex: 18 February 2013 - 01:51 PM
Postat 22 February 2013 - 04:18 PM
Postat 22 February 2013 - 06:31 PM
GIMY-32, la 22 February 2013 - 04:18 PM, a spus:
multumesc pentru consideratii.
am insa o intrebare: exteriorul este finisat?
Postat 23 February 2013 - 06:19 PM
bravo felicitari,da-i inainte,
sau,parerea mea ,total gresit,imbinarile filelor nu sint pe coaste,diferenta vizibila a grosimii filelor,la scara la care lucrezi ,nu are ce cauta furnirul la filat,nu are ce cauta chitul la filarea primara(primul strat de baghete) si ar mai fi de spus,dar.......
la inceputul acestui topic au fost trecute citeva tutoriale,despre cum se face ,cum arata o sectiune,eu cred ca sint foarte detaliate,dar daca nu le citeste nimeni,mergem inainte,dar calitatea scade usor ,usor,si se duce spre latura de artizanat,nu este nevoie sa fie cineva incepator sau avansat,conteaza pasiunea si atit,nu te supara pentru cuvintele poate mai acide ,dar de multe ori,un dus rece,duce la o gindire clara,bafta,
Aceasta postare a fost editata de victordegalati: 23 February 2013 - 06:32 PM
Postat 23 February 2013 - 09:26 PM
- este exteriorul finisat?
- care chit?
-nu se pune pe exterirul machetei. furnir?
-grosimi diferite asta e materialul disponobil
nu se imbina filele coasta? nu cred ca inteleg la ce te referi
datorita faptului ca nu sunt vizualizate pozele corect, adica nu exista chit pe macheta, filarea primara si nu este curatata, smirgheluita, retusata, lacuita, aceste comentarii consider ca sunt jignitoare si lipsite de orice relevanta.
in alta ordine de idei,am vazut alte machete mai slabe de cat ce am realizat eu, si nu am observat comentarii atat de ... directe, sa le spunem asa. opinia mea vis-a-vis de comentario pot sa o rezum in felul urmator:
pe Ghimy il sectiunea sectiunea "troc" si "specula" cu butoiase si stinghii, despee victordegalati, ce sa spun...nu am avut timp sa caut reurmator, dar atat timp cand el vede chit acolo unde nu este, finalj.... este nevoie de un dus rece si o revizuire de atitudine. scuze pt off-topic.
Postat 23 February 2013 - 10:39 PM
Postat 23 February 2013 - 11:18 PM
nu am pretentia ca sint un guru in materie,
inca o data daca am jignit,imi cer scuze,
rog moderatorul sa stearga toate postarile mele din acest topic,inclusiv cele de la inceputul,topicului,
Aceasta postare a fost editata de victordegalati: 23 February 2013 - 11:42 PM
Postat 24 February 2013 - 08:14 AM
in alta ordine de idei tunurile[ 8 buc], dupa calculele mele au 48 de scripeti si nu ma prea ma dumiresc cum sunt legaturile,exista vreo 'smecherie' sa fac legaturile mai repede si sa nu ma mosmondesc la fiecare ? scripetii i-am cumparat separat [ cred ca DEA nu intentioneaza sa lege tunurile,va fi ca la sib.
Postat 25 February 2013 - 03:40 PM