Bismarck 1/700 Dragon
Postat 19 December 2012 - 11:19 AM
Am inceput macheta asta in vara lui 2011 . In momentul de fata a ajuns in acest stadiu de lucru.
Singura problema care am avut-o a fost la imbinarea corpului (Dragon iti da si optiunea sa faci nava pana la linia de plutire) , eu am folosit si opera vie a navei unde am folosit chit si Mr.Surfacer la greu.
Am folosit punte de la Artvox si Ph. de la Eduard . In cutia originala cu macheta sunt date si cateva ph-uri dar nu prea multe.
Tunurile sunt de la Master Model.
Am montat pana acum artileria AA 10.5( late si early).Restul urmeaza.
Camo-ul e de Baltica cu dungile alb/negru de indentificare.
Spor!
Singura problema care am avut-o a fost la imbinarea corpului (Dragon iti da si optiunea sa faci nava pana la linia de plutire) , eu am folosit si opera vie a navei unde am folosit chit si Mr.Surfacer la greu.
Am folosit punte de la Artvox si Ph. de la Eduard . In cutia originala cu macheta sunt date si cateva ph-uri dar nu prea multe.
Tunurile sunt de la Master Model.
Camo-ul e de Baltica cu dungile alb/negru de indentificare.
Spor!
Postat 02 April 2013 - 11:45 AM
Postat 08 August 2013 - 04:31 PM
Flak-urile sunt niste bijuterii.
Nu-mi dau seama cum arata in realitate la vizualizare cu ochiul liber, insa in poze par cam mari spatiile dintre punti si suprastructuri. La fel si la imbinarea cu carena.
Stiu ca vor fi mascate de balustrade, dar parca tot mari sunt.
Pe de alta parte, la celelalte barcazuri ale tale nu am sesizat asa ceva, asa ca am incredere in tine.
Spor!
Nu-mi dau seama cum arata in realitate la vizualizare cu ochiul liber, insa in poze par cam mari spatiile dintre punti si suprastructuri. La fel si la imbinarea cu carena.
Stiu ca vor fi mascate de balustrade, dar parca tot mari sunt.
Pe de alta parte, la celelalte barcazuri ale tale nu am sesizat asa ceva, asa ca am incredere in tine.
Spor!
Postat 20 August 2013 - 09:57 AM
Am vazut pe viu tunurile 4druple.....In fine, vorba vine, le-am vazut....Mai mult le-am simtit prezenta.
Practic daca bate vantul te trezesti cu vaporul dezarmat.
Faza e ca la concurs, fara o lupa in fata sau fara niste poze mari in spate in care sa se vada ce ai facut acolo, s-ar putea sa iei "de pe jos".
Practic daca bate vantul te trezesti cu vaporul dezarmat.
Faza e ca la concurs, fara o lupa in fata sau fara niste poze mari in spate in care sa se vada ce ai facut acolo, s-ar putea sa iei "de pe jos".
Postat 20 August 2013 - 07:20 PM
Citeaza
Ai putea sa ma lamuresti sub acest aspect ?!
Era artilerie AA 10.5 si "late" si "early" ?! Eu m-am gandit ca ar fi fost numai early. De une stii, unde pe vas era cea late si unde cea early ?!