Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2
Postat 18 December 2012 - 08:54 PM
Si ce dimensiuni ziceai ca are scutul?(6-7 mm?)
Ca ma gandesc ca ai putea incerca cu succes sa incepi si pictura pe bob de orez.
Acum, fara gluma,arata super, apreciez in mod deosebit migala si rabdarea pe care le ai.
Mersi Panzerseba!
Scutul are cca 1 cm,deci e destul de mare fata de scara 1/72,aproape cat o figurina .
"...ai putea incerca cu succes sa incepi si pictura pe bob de orez"-am incercat deja :
...pe figurina asta 1/72 de la Zvezda.Icoana de pe stindard e cat un bob de orez.
Mersi Busila!
"Insa daca o tii tot in stilul asta nu prea te "vad" bine "-na,na,na,aici e toata "smecheria" sa nu-mi obosesc ochii...figurinele au fost vopsite prin dry-brush-uri succesive[facute de altfel de junior],urmate la final de-un wash controlat cu acrilice,singurele "chestii" la care m-am luat "in serios" ,au fost heraldele...si la alea,dupa cum am spus, fiica-mea m-a "iluminat" suficient cat sa le "pacalesc" .
Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.
Postat 18 December 2012 - 11:33 PM
Imi plac mult partile metalice, contrastul ala intre galben si albastru e placut (ce culori ai folosit, apropo?). Evident, motivul heraldic e cireasa de pe tort! Ma bucur ca proiectul in co-autoriat merge tare bine!
Mersi Nicule!
"...ce culori ai folosit,"-un light blue si un ocru,erau culorile standard ale regatului Suediei la vremea respectiva,iar la partile metalice,un dry-brush cu gun-metal peste negru[dat ca primer pe zonele metalice].
Mersi Zeno!
De-abia cand am pictat heraldul am realizat cat de mult conteaza 8 mm...enorm.
Busila,cand vin dupa machete la Alba ,am sa te lamuresc in 10 minute cum sta treaba,adu numai pilotii cu tine...sau,daca ai drum prin Deva,treci pe la mine ,pana bem o cafea,lamurim rapid treaba[Simon stie] .
Aceasta postare a fost editata de dani: 19 December 2012 - 06:53 PM