Mig-23 MF -1/32 -RSR ~~1980 ...adio Mig 23...
Postat 15 December 2012 - 04:15 PM
Pana la urma tot nu au stiut ce sa faca cu ele si evident,le-au taiat...Conform http://romanian-spot...-bye-bye-mig-23 au mai lasat 3...Nu stiu inca ce s-a intamplat cu cele de la MK,unde 224 stupid vopsit in camuflaj de Lancer ,ar fi al MAv...
Indiferent de toate caracteristicile acestui avion, in mine va ramane vesnica amintirea sa,am crescut fugind la balcon sa-l vad de cate ori trecea! Mai apoi in armata ,la Giarmata,in "94,era o adevarata desfatare sa-l vezi la decolare,fortaj cu inele de foc violet,unul din putinele avioane care-ti misca la propriu organele in corp...Trecerile la joasa inaltime ale sondei 135 cu aripile jumatate rabatate...Prabusirea dublei 160 ,la stingerea ei participand voluntar...Amintiri...
Pana la urma am terminat si aceasta macheta! L-am vrut cu stelute,pe vremea cand erau noi si se zbura in draci... Pe pagina de facebook a Reg 93 Aviatie de vanatoare Giarmata am gasit doua poze ,ce m-au inspirat ,cu nr 196. http://www.facebook....toare93Giarmata
[
Kit-ul e trumpeter 1/32 ,un model bun ,evident cu cateva greseli ,normale pentru chinezi,dar usor de corectat. Cea mai comica e ca dau deriva ventrala rabatata ca in zbor cu trenul coborat...
Altfel e de munca cat China,e complex ,complicat si plin de antenute...L-am vopsit in combinatii de culori ,evident enamel. Decaluri de la RaduB ,cu mentiunea ca cifrele sunt prea late si am eliminat 1mm din mijlocul fiecareia.
L-am inceput acum cam 2 ani ,asa ca am doar cateva imagini cu cabina din timpul constructiei...
Si macheta terminata...
In speranta ca va place aceasta macheta ,va doresc toate cele bune!
Vali
PS --NU va fi ultima macheta de 23...!!!
Postat 15 December 2012 - 05:08 PM
Arata foarte bine si mi-a placut mult remarca cu "miscatul organelor in corp". Fiecare cu amintirile lui!
Am o nelamurire in legatura cu rachetele, mai exact cu felul in care sunt vopsite insa important este sa iti placa tie (asta daca nu ai cumva dovezi foto cu originalele ).
Felicitari!
Aceasta postare a fost editata de niki: 15 December 2012 - 05:08 PM
Postat 15 December 2012 - 06:51 PM
Kitul are cateva belele (pe langa cea semnalata de tine) cea mai evidenta fiind forma prizelor de aer.
In cea ce priveste culoarea nu mi se pare cea potrivita!
P.S MiG-urile 23 de la M.K au fost demilitarizate cu exceptia lui 222 si isi asteapta soarta alaturi de cele 5 MiG-uri 29 canibalizate pentru piese de catre polonezi in vara asta!
Postat 16 December 2012 - 09:14 AM
Postat 16 December 2012 - 01:55 PM
Postat 16 December 2012 - 10:45 PM
niki-- fiind o inmatriculare timpurie am inarmat macheta cu modele mai vechi de rachete si am respectat vopsirea data de Trumpeter...
tomcat_ct-- intradevar sunt mai multe belele ,dar per total e frumos si ma indoiesc ca va scoate alt producator altul vreodata...Si da ,mi-a iesit putin cam albastrui...
LiviuMaff-- frumoasa remarca "niciodata n-am calcat pe stele..." dar e valabila doar la Mig-15,17 ,19, 21. Mig-ul 23 avea stele ,vezi si poza de mai jos unde se vede de sub vopsea vechea inmatriculare...Se mai vede si pe altele dar aici e mai clar!
Vali
Postat 17 December 2012 - 08:23 AM
Vali, la 16 December 2012 - 10:45 PM, a spus:
La randul meu ma indoiesc ca va aparea altu la scara asta prea curand. Kitul il am si eu dar am ezitat sa ma apuc datorita investitiilor masive in rasini pe care voi fi nevoit sa le fac pentru a rezolva toate deficientele.
Felicitari
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 17 December 2012 - 08:23 AM
Postat 17 December 2012 - 12:38 PM