Pagina 1 din 1
ZIS 5 + ZIS 3 (1:35) ..direct de la parada din Piata Rosie...
Postat 18 April 2006 - 11:00 PM
Desi terminate de ceva vreme deabia acum am reusit sa-mi fac vreme pentru o sedinta foto.Kiturile folosite sunt Zis 5 de Fort si Zis 3 de Zvezda.Ambele kituri(in special 5-ul) se asambleaza usor,3-ul fiind totusi o idee mai problematic pentru incepatori datorita multitudinii de piese foarte mici.
Kiturile au fost vopsite in Russian Green,spalate cu negru mat(foarte usor).
Kiturile au fost vopsite in Russian Green,spalate cu negru mat(foarte usor).
Postat 19 April 2006 - 10:57 AM
Arata bine si ca de obicei nu carcotesc decat ceea ce imi sare in ochi la prima vedere.
Volanul este simtitor mai gros decat ar trebui, cercurile albe au "probleme" pe margini mai ales la roata din spate a camionului si nu in ultimul rand inscriptia in limba rusa ..... habar n-am s-o treduc
Felicitari si ...
Bafta!
Volanul este simtitor mai gros decat ar trebui, cercurile albe au "probleme" pe margini mai ales la roata din spate a camionului si nu in ultimul rand inscriptia in limba rusa ..... habar n-am s-o treduc
![:-D](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
![:-o](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
![;-)](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
Felicitari si ...
Bafta!
Postat 19 April 2006 - 11:07 PM
-problemele cu cercurile albe se datoreaza faptului ca este primul model la care folosesc masti,facute din scotch de hartie(si nu prea mi-au iesit...)-(de acum incolo voi folosi exclusiv sapun cu tempera);
-stilul,ei bine stilul nu va ramane acesta-intradevar Vali m-a influentat ,dar viitoarele modele nu vor mai fi chiar scoase din fabrica, ma voi situa la mijloc intre stilul lui Vali si cel al lui Horia;urmatorul model care asteapta sa il postez va fi elocvent;
-in afara de volan care intr-adevar este supra dimensionat kitul de Fort il recomand tuturor celor care cauta un camion pentru tractarea tunurilor sovietice(cu exceptia plasticului dur fiind un kit bun).
-stilul,ei bine stilul nu va ramane acesta-intradevar Vali m-a influentat ,dar viitoarele modele nu vor mai fi chiar scoase din fabrica, ma voi situa la mijloc intre stilul lui Vali si cel al lui Horia;urmatorul model care asteapta sa il postez va fi elocvent;
-in afara de volan care intr-adevar este supra dimensionat kitul de Fort il recomand tuturor celor care cauta un camion pentru tractarea tunurilor sovietice(cu exceptia plasticului dur fiind un kit bun).
Aceasta postare a fost editata de uhu: 19 April 2006 - 11:09 PM
Postat 21 April 2006 - 01:17 AM
Pavel, la Apr 19 2006, 02:44 PM, a spus:
Pe camion scrie: "acasa cu VICTORIE!"
Victoria e numele fetei de la crâsma?
Blue-Max, la Apr 19 2006, 04:00 PM, a spus:
Victorie = pobeda !
Poate unii ati prins, ceasuri de mana cu acest nume ...
Poate unii ati prins, ceasuri de mana cu acest nume ...
Ceasul nu, dar unii au invatat viteza maxima a ei prin localitate si in afara cand au dat examen de permis acum 10 ani. Era in categorie cu Warzava parca.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 21 April 2006 - 01:19 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1