Multumesc pentru aprecieri(si comentarii)
Ideea cu diorama de ferma mi-a venit de la constructiile la scara HO, cu trenulete. Scara este mult mai mica la fel este si detaliul. La scara 1/25 este ceva mai greu fiindca nu exista copaci sau garduri, toate trebuiesc facute; iar nefiind modele dupa care sa copiezi pomul sau gardul, trebuiesa fii foarte atent in a mentine scara potrivita. Putinele accesorii ce pot fi cumparate la aceasta scara, sunt cum spuneam inainte, canistre de benzina, cricuri, capace, lazi sau numere de inmatriculare...dar preturile sunt enorme si nu merita cumparate.
Din pacate am facut aceasta diorama fara a tine cond de vreo poza sau fara un plan, cea ce cred ca este o greseala; am avut o masina, o bucata de placaj si patru de lemn, o cutie de iarba praf si alte resturi. Leam adunat, le-am potrivit, le-am lipit si vopsit.
Alexie...din pacate ai gresit persoana nu sunt American, sunt Roman; iar textul nu mi-l traduce nimeni. Lichenii de pe copac, sunt chiar cei originali de pe creanga din parc, care mi se pare ca seaman foarte mult cu ciupercile mari care devora copacii morti; nu prea le am cu Botanica
. Pata de ulei a fost o joaca, facuta cu marker. Si din pacate cam atat stiu despre astfel de diorame, deci episodul 3 nu va avea loc.
Stiind ca dioramele sunt domeniul tau, tu erai chiar una din persoanele de la care astept comentarii si indicatii referitoare la aceasta diorama.
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 19 April 2006 - 10:11 PM